Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Nekem is ECS lapom van + A64. Nekem se szerette a lapom a tuningot, a bios frissítéstől meg féltem. Ezután mindent elovastam, utána jártam, a lagmegfelelőbb biost letöltöttem és csodák-csodája a márkás lapokat is hajazza a kis ECS-m. Utólag már tudom hogy jól döntöttem, és már csak nevetek a félelmemen.

-
finest
addikt
Nekem úgy is jó. Bár a Celeron D-nél a Sempron a tesztekben rendszerint gyorsabb és ugyan annyiba kerül. Én most nem keresem meg a linket, de volt egy összehasonlító teszt itt a PH!-n ezekről a procikról. Gyakorlatilag a Sempronok mindenben jobbak voltak, amikor meg nem, akkor nem melegedtek annyira.

-
finest
addikt
Willamette magosra semmiképp. A D-verziós Celeronok lényegesebben jobbak. Nézd meg, h támogatja-e őket a lapod. Gondolom BIOS-frissítés után mindenképp.
Amúgy szerintem minden Forint kidobott pénz, ha meggondolod, h mennyivel gyorsabbak még a legolcsóbb Sempronok is - igaz ez lapcserével is jár. Jobban jársz, ha emeled az FSB-ét, amíg engedi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

...De akkor új lap is kell...