Hirdetés

Aktív témák

• Ted Lapidus
    csendes tag

Szerintem a cuccbol kis türelemmel sokat ki lehet hozni.S mivel kezdö vagy(allitasod szerint)elegedj+ az alaplap altal nyujtott lehetösegekkel.(itt gondolok a forrasztos feszko emelesre)amire figyelj:PCI+AGP buszsebesseg,valamint a Ram timing.Ha a ramod CL2 es akkor allitsd is be a biosba,ne hagyd auton.A buszfrekit meg emeld szep fokozatosan,de necsak a bootolast vard meg,hanem futtasd is a gepet egy kicsit a nagyobb frekin.Erröl orakat lehetne targyalni,viszont ha sokat adtal neki es nemindul,akkor marad a clearcmos jumper.Nekem mar összejött 600as cerkaval 1170Mhz,de ez törtenelem.a hütesre figyelj,bar a proci lekapcsol ha valami nem tetszik neki.en''kezelem'' a fop-68 at.üveglap+1000-es vizpapir.ezzel eltavolitom az egyenetlensegeket a talprol,valamint jo hövezetö paszta.(de csak mertekkel)Ha nagyon belemerülsz akkor ajanlom meg az Y.S.Tech ventilatorait,amit csavarral rögzithetsz ra.egy 2W teljesitmenyü csodakra kepes.Nekem egy 7,2W-os van,de ezt nem ajanlom.olyan a hangja mint a porszivonak,valamint direkt a tapra kell kötni,annyi aramot vesz föl.Az erem masik oldala,hogy a haverom Tbird 1,4 esen 12° volt a hömersekletcsökkenes vele.
    Na,röviden ennyit

huh, ez igazán kimerítő volt, de bocs érte, egy szót sem értek...
    Vszínű, hogy számodra ezek egyértelműek, de kérhetném egy kicsit ''szájbarágósabban''?
    Persze csak, ha van türelmed, és időd...
    Kösz a hozzászólást...

Aktív témák