Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ti jobban érzitek magatokat attól, ha azt hihetitek, hogy csak magamért tettem mert geci vagyok. Meg azért mert biztos most keresek a dolgon. Mert akkor legyen nektek igazatok. Egyszerűen felesleges a vita, mert hiába írok le valamit. Tuti, hogy két hozzászólás után megint előjön és írhatom le újból. Csak máshogy. Abból építsen mindenki várat amit én ezen kerestem. Akkor itt mindenki az utcán lakna.
Most már tényleg nem írok többet. Elég volt a sok... Hagyjuk. Egy ilyen értelmetlen dologra nem szánok több időt.
Kedves cdkeres! Adtam tippet, hogy juthatsz infokhoz. Fordulj ügyvédhez. Szívesen segítenek, ingyen. Másért nem azért mert azt hiszik, ha ügy lesz belőle hozzájuk fordulsz mert rendesek voltak. Persze nem sztárügyvédhez kell menni. Az már a köszönésért is pénzt kér. Ha meg lusta vagy ügyvédet keresni magadra vess.
További jó vitát mindekinek. Egymás közt megbeszélhetitek milyen geci vagyok. Remélem nektek ettől jobb lesz, mert egyenlőre úgy tűnik. Ne kérdezzetek, meg tegyetek fel hülyeségeket mert nem fogok válaszolni, tehát értelmetlen. Legfeljebb egymásnak válaszoltok, azzal meg nem juttok közelebb a dologhoz.
Legyetek jók! További jó Fórumozást! Remélem még találkozunk olyan témában is amiben egyezik a véleményünk.
Bye all!
U.i.: Köszönet a moderátornak a sok türelemért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Proxmox VE
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- PS5 fat konzol
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest