Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GP-Sz #298 üzenetére

Azt az ''apróságot'' nem. És akkor sem történ volna semmi. Egy olyan üzlet, ahol még egy emailre sem fét bele válaszlni. Nem igazán foglalkozik azzal, hogy mit írnak nekik. Tehát annak sem lett volna eredménye.

Az előtted szólónak. Van arányérzékem. Érzem azt az arányt, hogy most lehetne 10db normális lemezem azon a pénzen, vagy lehetne 2800Ft-om. Mert mikor én vettem még annyi volt. Na ez az én arányérzékem. Meg az, hogy nem csak nekem esik szarul 2800Ft kidobása, hanem másnak is. Többek közt nektek is mikor többet kell fizetni egy lemezért. Csak ti is szartok más 2800Ft-jára. Én meg szarok a tiétekre. Röviden ennyi. És van aki többet bukott a princon és van aki többet bukik most a lemezeken. Az arány valóban a ti oldalatokon van egyébként. Mert míg 99nek megfelet a lemez mondjuk 1nek nem. Ez így van, de ez nem kívánságműsor volt a részemről és nem is szavaztattam meg. A demokráciát akkor fogadom el, ha mindenkinek egyenlő esélye van. De ti nem is adnátok esélyt annak aki szívott. Én miért adtam volna nektek? Elhiszem, hogy sokan szívtak ezzel. Én meg mással szívtam. A különbség csak az, hogy tettem ellene valamit. De nem gondoljátok hogy ugyanazokat az érveket felhozni közel 300 hozzászóláa alatt kicsit unalmas?

Pl. GP-Sz legalább próbálkozik valami újjal. És igaza is van. Csak nem tudom miért kellene valakit megfenyegetnem ahhoz, hogy normális legyen? Az ha valakitől normálisan kérnek az nem számít?

Új hozzászólás Aktív témák