Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós kamerák
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen széket vegyek?
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt az ''apróságot'' nem. És akkor sem történ volna semmi. Egy olyan üzlet, ahol még egy emailre sem fét bele válaszlni. Nem igazán foglalkozik azzal, hogy mit írnak nekik. Tehát annak sem lett volna eredménye.
Az előtted szólónak. Van arányérzékem. Érzem azt az arányt, hogy most lehetne 10db normális lemezem azon a pénzen, vagy lehetne 2800Ft-om. Mert mikor én vettem még annyi volt. Na ez az én arányérzékem. Meg az, hogy nem csak nekem esik szarul 2800Ft kidobása, hanem másnak is. Többek közt nektek is mikor többet kell fizetni egy lemezért. Csak ti is szartok más 2800Ft-jára. Én meg szarok a tiétekre. Röviden ennyi. És van aki többet bukott a princon és van aki többet bukik most a lemezeken. Az arány valóban a ti oldalatokon van egyébként. Mert míg 99nek megfelet a lemez mondjuk 1nek nem. Ez így van, de ez nem kívánságműsor volt a részemről és nem is szavaztattam meg. A demokráciát akkor fogadom el, ha mindenkinek egyenlő esélye van. De ti nem is adnátok esélyt annak aki szívott. Én miért adtam volna nektek? Elhiszem, hogy sokan szívtak ezzel. Én meg mással szívtam. A különbség csak az, hogy tettem ellene valamit. De nem gondoljátok hogy ugyanazokat az érveket felhozni közel 300 hozzászóláa alatt kicsit unalmas?
Pl. GP-Sz legalább próbálkozik valami újjal. És igaza is van. Csak nem tudom miért kellene valakit megfenyegetnem ahhoz, hogy normális legyen? Az ha valakitől normálisan kérnek az nem számít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs