Hirdetés
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Adalék:
Szokásom, hogy miközben valamit dolgozom a géppel, valami DivX-et vagy DVD-t nézek a tálcára leküldött pici MediaPlayer ablakban. Eddig ez is teljesen jól működött, de mostanában a recsegéses dolgot játssza.
Érdekesség, hogy ha PowerDVD-vel nézek filmet, akkor semmi ilyesmit nem tapasztalok, de a háttérben azt csak hallgatni tudom, mert ugye a kép nem költözik le a tálcára.
:F
((fejvakarás)) -
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
Najó: Szivesen! :)
Ha megy a cucc, azért majd jelezd!
Ha meg nem akkor úgyis folytatjuk a távgyógyászatot. :D -
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #14 üzenetére
Majd akkor köszönd, ha már megy a cucc. :DDD
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált.
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
Szedd le, prósza a winével. Alapból felismeri.
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
SBlive!
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Gyári vagy wines drivert használsz?
-
Lunatic
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
PIO-ban sztem nincs digitális lejátszás.
Amellett ez hangkártya problémának tűnik...ha az mp3 lejátszás is szaggat. -
L3zl13
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Nincs standard. Mindig olyan módban vannak amilyennek a win felismeri őket. Néha helytelenül.
De ha a prociterhelés elenyésző akkkor valószinűleg nem arról van szó amire tippeltem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
A prociterhelés elenyésző...
Én egyébként az újonnan installált Bluetooth Dongle-re gyanakszom, de nem tudom, hogy okozhat-e ilyet.
A módokat nem tudom most perpill, én semmit nem babráltam velük sem beszereléskor, sem telepítéskor, tehát ha a PIO a standard, akkor abban mennek. Asszem :D -
L3zl13
nagyúr
A meghajtók nem PIO módban mennek?
Milyen a prociterhelés ezek közben a műveletek közben? -
bLaCkDoGoNe
veterán
A gond a következő: leginkább audio CD-k lejátszásánál jellemző, hogy miközben hallgatok egy lemezt, ha a másik meghajtóban levő CD-n babrálok, akkor (főleg viszonylag sok töltést igénylő esetekben - pl. digiképek nézegetése) a hang akadozni, ''nyúlni'' kezd. Van egy LG CDRW-m, ő a master, és egy Toshiba DVD a slave. A probléma független attól, hogy melyik lemezben van az audio CD. A gond az, hogy nem csak audio CD-knél jön elő, hanem sima MP3 hallgatásnél is. (Akár lemezről, akár a HDD-ről teszem ezt).
Miközben ezt a hozzászólást írogattam, bevillant, hogy lehet, hogy az a gond, hogy csak a CDRW-ben van audio kábel, és esetleg a digitális lejátszás okozza a gondot, de nem tűnik valószínűnek. Az MP3-hallgatás közben jelentkező ugyanilyen jelenségekre meg pláne nem ad magyarázatot.
A gép fontosabb paraméterei: meghajtók lásd fent, Asus A7V333, Athlon XP 2000+, SBLive!, Win XP Pro.
Köszönöm a segítséget előre is!
(Már ha lesz mit :D)
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Sony zv-e10 garanciás 600 expoval
- Eladó/Csere Samsung S24 Ultra 12/256GB
- 2DB Fanatec QR1 Quick Release
- Dell Precision T5810 Workstation Csúcsteljesítmény elérhető áron!
- Thermaltake Pacific Lumi Plus RGB 3 LED Strip with Digital Lighting Controller
- Eladóak zsír új, bontatlan, sosem használt magyar LENOVO USB billentyűzetek - TÖBB DB
- Kingston Fury 16 GB (2X8 GB) DDR5 6000 Mhz CL30 késleltetéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest