Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeGee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG DVD RW-m, ami nem hajlandó az újraírható cd-ket megírni (régebben írta). Azt írja ki, hogy a lemez nem újraírható. Próbáltam, több lemezzel is! Átettem a laptopba, u.a. írja ki hibának.
Feltettem már az Alcoholt, és a Clone CD-t is, de az is azt írja ki. Már a Windows XP-re gyanakszom, hátha ott van valami elálítva.
Mi lehet a gond??? -
M6454
tag
Hello!
Cd írással kapcsolatban lenne kérdésem! SACD mivel lehet írni, program és hardver is kérdéses, valamint milyen lemezre lehet, ha lehet?
Találtam egy SACD topikot csak kicsit régi!
Köszi -
-shaq-
csendes tag
-
-shaq-
csendes tag
-
-shaq-
csendes tag
senki nem ért hozzá?
-
-shaq-
csendes tag
Sziasztok
Számomra picit homályos dologról ránthatnátok le a leplet, neeem nem egy szőke nőről
Ha multisessionban írok egy médiát - nem zárom le - sima olvasóban nem is látom az adatokat amig le nem zárom?
UDF befolyásolja ezt?
Ha ugyanezt újraírható lemezre teszem, ott olvasható lesz az egymás 'mögé' írt adat sima olvasóban lezárás nélkül?
linket is megköszönök ahol ez részletesen le van írva
Üdv
Shaq
moderátor ide küldött bár a topic nyitó témájától igen messze áll a fenti dolog -
Sick Boy
őstag
valóban, volt már ilyenről szó.
én úgy csinálnám, hogy létrehoznék mind a négy CD-ről egy képfilet (mondjuk CloneCD-vel) és adat módban, külön könyvtárakban vagy egyben kiírnám a 4 db képfájlt.
Majd a CloneCD Virtual Clone Drive-jával vagy Deamon Tools-szal miután behelyeztem a megírt DVD-t, szépen egyenként felmountolnám (ehhhj de szép magyar szó sikeredett), így 4 db külön DVD-meghatóként (és benne a 4 db CD-ként) ismertetném fel a Windows-szal!
majd amelyik CD kell a játékhoz, azt felmásolnám a vinyóra (a képfájlt a DVD-ről) és a telepítés után az mountolnám fel! Így szvsz működhet. -
törölt tag
kismillió ilyen topic van, mért nem a keresőt használod? Bővebben: link
-
VENDI
tag
Adva van egy 4 cd-s játék,ezt szeretném felírni egy dvd-re hogy működjön is.Valószinű nem elég egymás mellé felmásolni.Ha valaki tudja hogy kell csinálni ezt,segítsen.Előre is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest