Hirdetés
Aktív témák
-
net84
őstag
Hellosztok!
Szerintem nem felesleges ez a téma, mert én is éppen most szeretném kicseréltetni az LG 4040B-s íróm. Valahogyan nemtetszik amit csinál (kerreg csattog, lassan olvas), de még megy és így nemigazán szeretnék bevenni gariba a drivert.
Valahogy úgy kellene megsütni, hogy ne lehessen javítani. (gondolkodtam egy olyan megoldáson, hogy berakok egy olyan cd-t, amit nem tud beolvasni és valamilyen oknál fogva addig pörgeti és szenved a beolvasással, míg resetet nem nyomok. Egy egész napos pörgés hazavágná?)
Tudtok arról valamit, hogy ilyen írót cserélnek-e vagy már nem jutnak ilyen típushoz? Csak azért kérdezem, mert anno ~52K-ért vettem és kissebb utánnajárással most ennek az árán tudnák venni egy DL-es írot és mellé egy fullosabb olvasót :DDD .
Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest