Hirdetés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
guest: Nem, nincs egy IDE kábelre kötve a vincsi, meg az író, erre figyeltem. De aztmindenesetre tényleg nem szeretném, ha 1hét után vissza kellene vinni a cuccot.
-
Superman
nagyúr
Nem sokkal a fent leírt jelenségek után a processzor terheltsége 100% - ra ugrott fel és utána meg lefagyott a gép, amit eddig még sohasem tett. Remélem ennek most már vége.
-
Superman
nagyúr
Hát én megőrülök! Már a Sony CD romom is idegesített, amikor hol olvasott lemezeket, hol nem (lehet, hogy ki kellett volna tisztítani), de ez még túl új ahhoz, hogy ezt kelljen mondanom. Szóval öt perccel ezután, hogy ezt leírtam, már mindent olvasott hibátlanul, nem köpte ki a Windows, hogy helyezzek be egy CD -t. De mi a fenéért?? bemelegedett és hűlnie kell? :))))
Na jó, egy év gari van rá, nem fogom visszavinni az első alkalommal. -
Superman
nagyúr
Azt hittem ilyen velem nem történhet meg, de sajnos megtörtént. Egy hete vettem a 24/10/40 -es LG CD írómat és nem lehetett annyira lestrapálva, mert csak pár CD lemezt írtam meg és pár progit írtam fel. na most egy ISO fájl felírása után (még ellenőriztettem is az adatokat, tehát olvasta őket), semmilyen lemezt nem olvas!!! Beteszek egy zenei CD -t, nem olvassa. beteszek egy autorunos CD -t nem indul. Ráaadásul ha rákattintok a CD ikonra,megkér, hogy helyzezzek be lemezt!! Pedig benne van, de úgy tűnik nem ''látja''! Mi a helyzet szerintetek? Vigyem vissza? Ezt szeretném a legkevésbé, mert cuccal még így nem jártam, mint ezzel a vacakkal.
Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest