Hirdetés
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika93
csendes tag
válasz
R0GERIUS #39834 üzenetére
Ezt már megtettem.
Az ujratelepites óta normálisan működik minden (mióta a tűzön elegettem az Asus csúcs hiper szuper billentyűzetet))
Viszont ez a játékon belüli átfedés továbbra sem működik.
Nem az zavar, hogy nem működik, hanem hogy miért nem. Pusztán kíváncsiság miatt.
Megpróbáltam azt is, hogy a steamen keresztül beállítottam, engedélyeztem....és ott sem
Szóval már kezdek arra gondolni, hogy valami más gond lehet, de vajon milyen gond lehet egy olyan oprendszeren, ami frissen lett telepítve, és a drivereken kívül egy Chrome illetőleg a steam van telepítve.
Semmi sallang, sőt igazából úgy tényleg semmi nincs a rendszeren...
Gondoltam arra is, hogy talán az amd zavarodott meg, de akkor a steam legalább mutatná.
Lassan 2 órája ezen agyalok, de szerintem feladom, mert itt valami olyan misztikus dolog állhat, mely meghaladja az én szerény szellemi felfogokepessegem
Viszont mindenkinek köszönöm aki próbálta megérteni, segített, tanácsot adott.
Esetleg ha valakinek van tippje szívesen veszem.
És tényleg nem azért, hogy pár számot nézhessek a sarokban, hanem megértsem, mert már az idegesít, hogy nem jövök rá, és nem értem 😃 -
lacika93
csendes tag
válasz
steele80 #39828 üzenetére
Fsr, de jó, hogy említetted.
Nos, hiába volt bekapcsolva, néha mégis azt írta ki, hogy inaktív.
És nem is csak egy játéknál.
Szóval számomra itt minden roppantul kétséges. Igazából már feladtam a küzdelmet, Windows reinstall lesz, csak próbálnék rájönni, hogy mi történhetett, hogy mégegyszer ez véletlenül sem legyen, noha úgy nehéz, hogy hétfőn este minden szuper volt, kedden pedig már nem, úgy, hogy be sem kapcsoltam a gépet közben -
lacika93
csendes tag
válasz
R0GERIUS #39826 üzenetére
Én is azt gondoltam volna eleinte, de én pont az ellenkezőjét vettem észre.
És erre úgy jöttem rá - csak hogy hátha ebben is van valami infó - , hogy elindítottam a játékot mikor összeállt a gép, izgatottan csak megnéztem mennyi a képkocka sebesség, oké, szuper, több mint amire számítottam.
Le is vettem az átfedést. Hoppá, mintha megcsappant volna.
Megint elohoztam, megint szuper.
Elindítottam egy másik játékot, annál szintén ugyanezt tapasztaltam.
Nem is akartam bonyolítani a dolgot, beállítottam hogy csak azt az egy értéket mutassa, azt is teljesen áttetszőn.
Semmi gond nem volt.
Ja, aztán kaptam egy Asus rog strix billentyűzetet, lightspeed-en keresztül gyakran lagolt a billentyűzet. Bt-re állítva jó volt pár napig, de az is megbolondult. Gyakran azt csinálta, mintha benyomva tartanám egyik gombot.
Végtelenségig oldalazott a karakter.
Emellet nagyjából 20 másodpercenként szetkapcsolt.
Ezeket teljesen random, volt hogy 2-3 óráig működött minden gond nélkül, vagy épp pár másodperccel később reagált bármire IS.
És fogalmam sincs mi lett a gebasz, mert semmit, de semmit az ég világon nem frissítettem.
Minden driver új volt
Azóta már mindent is elkövettem amit csak tudok, amd szoftvert töröltem, újra telepítettem, gyári beállításokra visszaállítottam, egyedül még azt nem, amit mutattál, de lehet csak egy Windows reinstall segíthet.
Neten még csak hasonlót sem találtam, pár ember beszámolt arról, hogy nem egész ablakos játék futtatása esetén N/a írt ki a képkocka sebességre, de egész ablakos módban megint működött. -
lacika93
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy a játék közbeni átfedés nem működik sem támogatott, sem nem támogatott játék közben, de még csak az asztalon sem.
Tegnap semmi probléma nem volt, ma pedig jönnek sorban: játék kifagy, akadozik ott és olyan beállításokkal, ahol tegnap még semmi gond nem volt, és az átfedést nem tudom elohozni, de még csak az oldalsavot és teljes képernyőt sem. Sem a gyorsbillentyukre nem reagál.
Már a gyári beállításokra is visszaállítottam, de semmi nem történt így sem.
Amd Radeon rx7800 xt kártyám van, Windows 11 64 bites oprendszerrel.
Valaki tudna segíteni mi a tök lehet?
Nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Competizione
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Google Pixel topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest