Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #24596 üzenetére
No, most már jobban érzem magam... letöltöttem ismét, és benne van!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#67688960 #24591 üzenetére
Akkor ez mijez itt?
Nem igazán vágom a témát, mert bár több éven keresztül csak Radeon kártyám volt, de mindig csak a Drivert szedtem le és telepítettem, és külön amit esetleg kértek a programok. Most viszont kénytelen voltam az egész csomagot felnyalni, mert sajnos CCC-t is kell használnom.
-
Pancsermeste
őstag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#67688960 #24562 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a Framework-öt azt a driver telepítő tartalmazta és menet közben felrakta azt is.
Amúgy furi nekem, hogy ilyen sokaknak baja van az AMD driver-ekkel, mert nekem soha nem volt problémám, pedig legtöbbször nem szoktam uninstallálni az előzőt, hanem rábízom a telepítőre hogy "frissítse" az újra.
Ha jó napom van, akkor persze előtte uninstall...
A jelenlegi rendszerem már több, mint 3 éves, anno LGA775-re telepítve, majd alárakva egy AM2+ lap, utána átghostolva egy SSD-re, majd megkapta a jelenlegi AM3+ lapomat, hozzá időnként kapott nV VGA-kat is különböző driver-ekkel + physX, jelenleg is van a gépben egy kis geforce a radeon mellett, és semmi gondom a mostani legújabb driverrel sem. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Itt is megkérdezném... erre valami ötlet?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
mikk2000 #3284 üzenetére
"...de egy sima uninstall/install se tart soká, és ekkor a progi megkérdezi úgyis, hogy mi legyen az eltárolt beállításokkal."
Azért ez nem ilyen egyszerű ám! -én már csak tudom, mert szívtam ATT-vel éppen eleget.
Viszont kénytelen vagyok ezt használni, mert ezzel tudom a lehető legjobban optimalizálni a kártyámat. -és az ebben nyújtott segítségért köszönet katt777 kollégának, aki nagyon segítőkész volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adobe Lightroom topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- További aktív témák...