Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Dell U2311H-m van...
-
-Solt-
veterán
Abu mester!
Mi a véleményed a DVI vs Displayport kérdés ügyében? Tényleg érdemesebb, jobb displayport kábellel összekötni a VGA-t és a monitort?
-
-Solt-
veterán
válasz
#97716736 #21894 üzenetére
Értem én, csak totálisan irreleváns, hogy egy tesztprogram milyen fps számot mér... attól, hogy több fps-t ad mint az előző drivernél, még bőven előfordulhat, hogy a játékokban meg rosszabb lesz... vagy fordítva.
A magas, magasabb fps szám még nem jelenti azt, hogy az adott driver jobb is. Eleve, ha nem tapasztalunk hibát, és az adott driverben nem szerepel olyan javítás, javulás ami minket érinthet, felesleges is váltani... szerintem.
-
-Solt-
veterán
A francnak vettem én 7970-t, amikor itt mindig kiderül, hogy még egy 5750 is maxra tolva visz szinte mindent 50-60 fps-l...
Anélkül, hogy bárkit bántani akarnék, de néha olyan dolgokat tudtok leírni, hogy az ember legszívesebben elsírná magát...
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Picit tegyük tisztába ezt a CAP kérdést, mert annak ellenére, hogy tájékozottnak érzem magam a témában, vannak homályos foltok!
Szóval az alábbiakat jól gondolom?
- CAP nem csak CF-hez kell.
- A béta driver tartalmazza, de a whql nem, így ahhoz fel kell tenni. -
-Solt-
veterán
válasz
wolfman #21700 üzenetére
Nem, nem úgy volt, hogy kéthavonta jön, tudtommal senki nem ígért ilyet a részükről.
Annyit mondtak, hogy nem lesz havonta WHQL, de gyakrabban lesznek béta driverek.
Egyébként eggyel a te hozzászólásod előtt linkeltem be a 13.4 WHQL drivert, ami valószínűleg holnap fog a hivatalos oldalra is felkerülni.
-
-Solt-
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Őőő... a Win8-l sincs semmi bajom... főleg nem alapvető. Ja igen, eredeti...
-
-Solt-
veterán
Semmi gond a 13.3 beta3 driverrel... (7970)
-
-Solt-
veterán
válasz
eladohardver #21277 üzenetére
Köszönöm, de ez kb azt tudja amit EZ Mindkettővel teszteltem, szerencsére semmi gond nem volt azóta... azt mondták okozhatta áram ingadozás is.
-
-Solt-
veterán
válasz
InfiniteReality #21268 üzenetére
Bármi is a hiba, ahhoz, hogy nyakon tudjam csípni, sűrűbben kell jelentkeznie... :S
-
-Solt-
veterán
-
-
-Solt-
veterán
válasz
Arkennys #21246 üzenetére
Teljesen megbízom bennük, mindig ott vásárolok és eddig egyszer sem volt gond a garanciális dolgokkal... ami rossz volt szó nélkül cserélték, ráadásul nem szívattak hetekig! Abban viszont igazuk van, hogy bármi is a gond, azt nekik is reprodukálni kell amikor leadják a kártyát, ergo amíg nem jön elő újra, nem nagyon tudok mit tenni sajnos... :S
-
-Solt-
veterán
Oké, holnap leadom... köszönöm Urak!
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Szerintetek EZ vram, vagy driver hiba lehet?
-
-Solt-
veterán
válasz
#97716736 #20981 üzenetére
Nálam a 13.1-l nem szaggat a Fifa13! Annyi a titka, hogy a játék beállításokban korlátozni kell a képkocka számot 60-ra.
Összességében is azon játékok esetében, amelyek vsync mellett a fix 60fps ellenére beszaggatnak, megakadnak ( pl FC2 ), ez a teendő. Ha a játékban nincs lehetőség a képkocka szám fixálására ( ez nem egyenlő a vsync-l! ) , akkor valamilyen segédprogrammal kell megtenni. Például RadeonPro, vagy AB.
FC2-ben a képkocka szám fixálása után még a processzor kihasználtság is nő... nem tudom ez, hogy függ össze, de a lényeg, hogy ezek után gyönyörű folyamatos.
[ Szerkesztve ]
-
-
-Solt-
veterán
válasz
eladohardver #20148 üzenetére
Én teszteltem, W7 ssd-n is lassabb egy kicsivel mint W8 hdd-n...
-
-Solt-
veterán
válasz
katt777 #16523 üzenetére
Ez már az ilyen van sapka nincs sapka kategória... nem a megoldás hiányzik, hanem az akarat.
Ha én ilyen hiper-szuper 007-s muki lennék aki ilyen top-secret adatokkal dolgozik, akkor bemennék a bótba, oszt vennék magamnak nvidia vga-s laptopot... és huss, a gond megoldva.
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
Azt már próbáltam... A kiegyensúlyozott profil tartalmaz pci-e "spórolást", de ennek a kikapcsolása sem hoz változást... Iszonyat bosszantó egy ilyen konfigon... régen mindig azt lestük, hogy meglegyen a stabil 30 fps, mert az már jó... most meg megy a harc a stabil 60-ért, hogy ne akadjon... áhh...
Hallottam olyan infót, hogy az AMD és az NV is tudomásul vette már ezt a mikroakadás problémát, és állítólag a HD7970-nél már erre is figyeltek... ez igaz, vagy csak urban legend?
-
-Solt-
veterán
Urak!
Ti is tapasztaltok olyat, hogy amikor megvan a 60fps akkor folyamatos a játék, de ha lecsökken mondjuk 45-50-re akkor szaggat? Ennek mi lehet az oka?
-
-Solt-
veterán
Szerintem Abu-nak nyugodtan hihettek!
-
-Solt-
veterán
Urak!
A Catalyst Application Profile-ból elég mindig a legutolsót feltenni? Az tartalmazza a korábbi adatbázisokat is?
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Mafia 2 gondom lenne HD6990-l. Az első pálya végén, amikor töltené a következőt, kivág hibaüzenet nélkül az asztalra. Minden szükséges szoftver a legfrissebb, a játék eredeti. Tapasztalt már ilyet valaki? @6970-l gond nélkül ment...
-
-Solt-
veterán
válasz
Steelmanus #13692 üzenetére
Mi baja van Abunak?
-
-Solt-
veterán
Na itt a MÁSIK hiba, egy másik játékból. Az a három kék csík csak kis magasságon látszik, és állítólag csak ATI kártyákon. ( bár én úgy emlékszem a 460-n is ilyen volt )
Szóval, van valakinek ötlete, hogy mi lehet ennek az oka? Ezt is valami élsimítási eljárás okozza, vagy szimplán a programozók hanyagsága?
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
ArmA2 alatt ILYEN lesz a növényzet, ha élsimítást kapcsolok... ötlet?
-
-Solt-
veterán
Üdv Abu!
Az lenne a kérdésem, hogy a 10.7-ben milyen érdekességek várhatóak? A 10.5-s opengl szempontból egész jó lett, amit a 10.6 el is cseszett. Érdemes várni a 10.7-re, vagy inkább dobjam vissza a 10.5-t? ( 4870-s )
Köszi...
-
-Solt-
veterán
Lehetne valami felügyelet, aki ilyenkor a fejlesztők orrára csap... a technológiai különbségekből adódó eltérésekre azt mondom rendben van... de amikor szoftveresen piszkálnak bele, hogy a két gyártó közt különbséget teremtsenek ilyen téren... ezt undorítónak tartom!
ArmA2:
Na igen... meg a villódzó textúrák a házakon... ááá, nem is mondok semmit inkább...
Remélem legalább NV-vel is ilyen!
Egyébként a fegyver textúráján látod a fehér csíkokat? :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd