Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Na, akkor erre is lehet majd várni, mint az ATT-ra. Végeredményben azon gondolkodom, hogy ha a HD4870 teljesen rendben megy, és minden mai játékot visz maxon, v. max közeli beállítással visz (Obliviont meg nem ma fogom újrajátszani még extrémebb beállításokkal, hogy állat VGA kéne), akkor mi a francnak akarok én VGA-t cserélni.
Csak DX11 miatt? Viszont ha eltűnik az AVIVO, akkor cseszhetem az újabb meghajtókat is, vagy a ha fent van a legkésőbbi AVIVO pack, akkor azzal az XCoder úgyis menni fog, hiába nem tudja már a CCC, amit úgysem használok?
kranazoli: Igen, ATT.
HSM: A release notes szart sem mond a valódi változásokról, pl. hogy mennyire lassult/gyorsult az adott meghajtó. Én mindig letesztelem. Azért van fent most a 10.10-es, mert magas minőségben szignifikáns a gyorsulása, amit nem is vártam már az AMD-től HD4-es sorozatra, amúgy stabilitás/gyorsaság szintjén a 10.4 és a 10.7 jó (viszont 10.9-nél már látszottak jelei a minőségi gyorsulásnak). W7-ről beszélek, XP-n még mindig a 10.4 a legjobb. De ha nem tesztelném az újabb meghajtókat, honnan tudnám, melyiket érdemes használni?
10.6 pont elég lassúra sikeredett.
Oliverda: Mit nem értesz azon, hogy ha letöltesz egy drivert, és nem jó, akkor muszáj letöltened az újabbat is?
WongFeiHong: És a többivel? Ha minden meghajtóval csinálja, kártya gond lesz, azon belül VRM-nek tűnik. Nem működik vmi energiatakarékos funkciód? Ill. kártyacsere előtt pucoltál meghajtót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- R.I.P. Aláírások
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd