Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
vettem most egy új feketét... szerintem a gyári olyan 2/3ig lehetett, de van benne vmi szivacs.. gondolom az se mindegy mennyi van abban..
Azt mondjátok meg nekem, hogy az hogy lehet, hogy nyomtattam egy csomó képet is, és egy csomó szöveget is, a kisebbik fekete patron azonban TELJESEN tele van.. a nagyobb fekete viszont kifogyott, és nem engedte nyomtatót működni... MIre kell akkor a kisebb fekete? Nincs az letiltva valahol? -
Gabbana
aktív tag
bocs .. nem üres, hanem félig lévő vagymi értitek
-
Gabbana
aktív tag
Visszatértem..
Annyit mondjatok meg nekem, hogy amikor vettük (már aki) ezt a nyomtatót, akkor a CANON teli vagy üres festékpatront adott hozzá??? Mert nem emlékszem!
FONTOS LENNE!!! -
Gabbana
aktív tag
teljesen igazad van, és valóban én sem találtam még utángyártott patront, mindenki várja de egy boltos ismerősöm felhívta 2 beszállítóját, akik elmondtaák hogy még nem került szóba a gyártás...
Szóval ez elég nagy szopásnak tűnik így... remélem rövid idő belül megoldódik ez az egész..
Bár ha azt veszed hogy az eredeti patronok nagykerára 2000Ft, akkor asszem én maradok annál...
De ha vki tud utángyártottat, szóljon!!! -
Gabbana
aktív tag
NNa.. kinyomtattam magamnak 50 dvdt a nyomtatóhoz kapott gyári patronokkal..
Színes borító meg színes lemez..
ÉS MÉG MINDIG NEM FOGYOTT KI!
Sőt, nincs is a kijelző szerint 1/3-ad alatt egyik szín sem (ennek nem tudom mennyire higgyek)
SEMMI rossz tapasztalatom nincs.. ISTEN! -
Gabbana
aktív tag
OLVASSATOK VISSZA 2-t!!!!
Hihetetlen...
Azt meg tudja mondani valaki, hogy honnan tudok letölteni a cdnyomtatáshoz cdképeket?
a cdcovers.cc-t tudom, de van még? -
Gabbana
aktív tag
Tehát gyakorlatilag az eredeti canon patroncsere összesen 16.649 HUF
Katasztrófa! Lenne, ha nem gyártanának mások is patront...
CD nyomtatással még mindig bajban vagyok... -
Gabbana
aktív tag
Sok különbség van minőségben az eredeti meg az utángyártott festékpatron között??
-
Gabbana
aktív tag
Itthoni festékárak érdekelnének ha tud valaki pontosat!
Meg sgítség kellene... cd-t nyomtatok, marad a közepén egy kis fehér rész ahova nem nyomtat... MÉÉÉÉÉR?
Gondolom állítható valahol, de hol? Egyébként még mindig ISTEN-nek tartom! -
Gabbana
aktív tag
Megvettem a 4200-at, annak ellenére, hogy szerintem a 4000 sokkal szebb.
NEM BÁNTAM MEG!
Hihetetlen, egyszerűen nem hinném el ha nem látnám! Kap mindenki hozzá ajándék fotópapírt. Azzal kezdtem, hogy nyomtattam egy képet.... Azt hittem az agyam eldobom! FANTASZTIKUS minőséget produkált... Nem tudom leírni...CANON! látni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adobe Lightroom topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest