Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Én is hysont használok jó másfél hónapja, de van úgy hogy 1-1,5 hétíg semmit nem nyomtatok, és nem mondhatnám hogy beszárad, tökéletesen nyomtat, fejtisztítást is csak akkor nyomatok, ha 20 oldal felett ábra/szöveg kombinációt akarok nyomtatni. Ha meg bedobja a bocskorát a nyomtató nem izgatom magam EEPROM reset, eredeti patron be, gariba vissza a boltba, 1 hét múlva meg viszem haza az újat ennyi...
''kékből pl még van itthon 2 patron, mert az lassaban fogy, de a magentabol mar nincs egy sem'' - Én meg pont kékből használok többet(de ez már nagyon OFFF)
-
körtebéla
csendes tag
Hány garnitúra patront nyomtattál el?
Soha nem volt gondod a fejjel? ( dugulás, egyéb, Tisztítottad-e és mivel?)
milyen tipusú utángyártott tintát használsz?
Van minőségromlás a gyárihoz képest?
Valahol azt olvastam, hogy bekapcsolva kell hagyni a nyomtatót, ekkor tud fejtisztítást végezni és nem szárad be a fej. Ez igaz? Így nem pazarol sok tintát? -
kaliber
aktív tag
Naaa szóval én kipróbáltam
ezt az utántöltést, mert ha már kb. háromszor sikerül utántölteni ha be döglik is a nyomtató, akkor is az új patron ár és az utántöltő ár közötti különbség fedezi egy új nyomtató árát. GnG-s újratöltőt használtam, amikor nyomtató kiírta az egyik színre, hogy kifogyott megtöltöttem, utána úgy jelezte azt a patront, hogy kifogyóban van, majd egy pár nyomtatás után kiírta, hogy nem megállapítható a tinta szint, meghogy már kikellett volna fogyni annak a patronnak, és ennek ellenére folytatom-e a nyomtatást, folytatás után kiírta ,hogy idegen patron és feljegyzi a memóriába, meg kikapcsolja tintaszint figyelést azon a patronon. Azóta is vígan nyomtatok vele, nyomtatás minőségromlást nem vettem észre az, hogy alkohol alapú tintát használ az rossz információ.
-
sanyibá
tag
Sziasztok!
Az egyik melómhoz kellene nyomtatni kb 200db dvd korongot, ezért szeretnék venni egy IP4200-s nyomtatót, de lehet egy IP 5200-t!
Olvasgattam a topikot, írtátok, hogy szép, jó, stb. én is láttam milyen képet nyomtat és tényleg tetszett!
1. A kérdésem az, ha én csak szigorúan korongnyomtatásra használnám, akkor egy
garnitúra patronnal hozzávetőlegesen mennyit tudnék nyomni?
2. Mennyibe kerül egy komplett garnitúra eredetiben és utángyártottban? (ha lehet kapni)
3. Ugyanez az eredeti, utángyártott kérdés hogy alakul az IP 5200 esetében?
Sajna nem találtam rá külön fórumot, de amit kihámoztam ebben, ''csak'' annyival tud többet, hogy gyorsabban nyomtat és, elvileg több a fúvókája. Na meg szebb is.
Ebben az esetben talán még meg is érné azt a párezer forintot.
Csak... úgy emlékszem, ehhez még kevésbé lehet utángyártott patront kapni és az eredeti is drágább az IP 5200-hez.
4. És még egy utolsó! Ha árlistán nézem a patronokat, melyikeket kell keresnem?
Annyit tudok, hogy négy színes és egy vastagabb fekete.
Köszönöm a válaszaitokat!
Üdv
[Szerkesztve] -
Gabbana
aktív tag
teljesen igazad van, és valóban én sem találtam még utángyártott patront, mindenki várja de egy boltos ismerősöm felhívta 2 beszállítóját, akik elmondtaák hogy még nem került szóba a gyártás...
Szóval ez elég nagy szopásnak tűnik így... remélem rövid idő belül megoldódik ez az egész..
Bár ha azt veszed hogy az eredeti patronok nagykerára 2000Ft, akkor asszem én maradok annál...
De ha vki tud utángyártottat, szóljon!!! -
h_143570
addikt
Nos a világon csak néhány tintgyártó van a nyomtató gyártók is tőlűk veszik csak rárakják a saját matricájukat és máris tőbbszőr anyiba kerűl. Az IP3000 és az IP4000 ugyanazokat a patronokat használja csak van bene egy extra BCI-6 feket is a BCI-3eBK as fekete melett. Ismereteim szerint a Canon az ORINK -tól vásáról legalábbis ezeknél a tipusoknál az én utángyártotatim tőlűk vannak. A BCI-3 700FT; a tőbbi BCI-6 osok meg 500FT. Tipusszámok: OR-C3eBK; OR-C6M; OR-C6Y; OR-C6C a feketéjét nem tudom mert nekem csak 3000esem van abba meg nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest