- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleboy
tag
válasz
afterburner_ #3170 üzenetére
Hali mindenkinek.
Na megnéztem. Nyomtattam pár száz oldalt az üresnek vélt patronnal. A kicsiből nem fogyott. Így akkor jól éreztem hogy van még benne. Amúgy a win meg ezt írja ki, hogy xxx patron valószínűleg kifogyott, további információkért nézze meg a tintaszint információkat. És a nagy patronnál ott fityeg egy nagy piros körben egy X.
Hát a több lap beszívás most nem lépet fel. Valószínűleg azért volt, ahogy te is mondtad, hogy jol meg volt tömve papírral. Csak azon csodálkoztam, hogy kb 100lap volt beletéve és pont az utolsó 20darabba húzott be 2db egyszerre. De ez mind a két adagolónál előfordult. Most kevesebb lapal értek én itt max. 80db úgy nem fordult elő.
Egy kérdés erre szerintem úgy is tudod a választ. Ha majd telítődik a hulladéktinta gyűjtő akkor azt milyen összegekbe szokták megcsinálni. És hol érdemes? Márka szervizben vagy elég egy sima szervizben is. Mert ha ugyan annyi mint a nyomtató akkor már érdemes egy újat venni, de ha nincs 20ezer felet akkor még érdemes. De remélem nem olyan húzós mert amúgy is azt a szivacs szerűséget kell kicserélni a belsejében, meg lenullázni a gépet+ a munkadíj.
Ja ez a Power gombos megoldás a régi IP sorozaton működöt. Nekem is ugy kellet megcsinálni. Hogy kihúztam az adatkábelt, az áramot. Le kelet hajtani az elejét. Power gombot le kelet nyomni majd közben bezuzni az áramkábelt. Lenyomva kellet tartani kb 5s -ig majd el kelt engedni. És utána már jó is volt. Na én is ilyeneket probálgattam a mostani nyomtatómnál csak valahogy nem használt. Talán annyit hogy enged tovább nyomtatni. Mert ahogy mondtam tegnap a nyomtatást is abba hagyta. ÉS ugy kerestem megoldát, csak mikor te már mondtad hogy nézem meg akkor már ismét nyomtatott. :S:S Hát nem értem miért csinálta. A tintaszámláló kikapcsolása csak anyibol let volna jó (majd új patronnál megpróbálom ismét amit mondtál, természetesen ha kifogyott), hogy nem szoftver mondja meg hogy mikor üres a tartály hanem én látom majd a nyomtatáson.
A legfontosabb a dolog amiért elkezdtem írni ide az a hulladékgyűjtős téma. De az csak, úgy érzem csak servízben fog megoldódni. Agy csak az árára lenék kiváncs hogy menyit is kóstál egy ilyen javítás.
Válaszod előre is köszi, és tényleg ezer hála mindenki nevében hogy segíted a forum lakosait :
Üdv.: Styleboy
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest