Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
Az jo lenne. Szoval akkor ha majd lesz gépem és beruháznék egy ilyen tamronba, nem bánnám meg ezek szerint. Sógoréknál egész baráti ára van. Vagy a tokina jobb, ami neked van most? Meg a canon ef 70-200 F4 L-et néztem még. Igaz nem f2.8, mint a tied, de elég jókat olvastam róla árához képest. Ha van tapasztalatod azzal kapcsolatban, az is johet.

-
ett
aktív tag
Hány géped van neked? Egy nem elég?
Először a sony dsc-h1-hez kellett, most meg ehhez.
DVD_2_U: hozzád pedig lenne kérdésem. Vagy inkább kérésem?
Lősz majd képet a 70-200 f2.8-al és közzéteszed? Ja és a tokinaval is. Meg a véleményed is érdekelne a tokinaról. A nagyobbikról. Még egy kérdés.
Írtad az obis topicban, hogy a tamron 28-70 f2.8 stb. obi milyen szuper az árához képest, lenyomja a canont. Mármint a tesztben kettőt is, már nem tudom pontosan, hogy melyiket. A tokina jobb attól, hogy azt vetted meg? Ehh, ennyi hülye kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mi van ezzel a topic-kal? Ilyen kevés embernek van 20D? Vagy nem akar senki kozuluk ide írkálni?

Írtad az obis topicban, hogy a tamron 28-70 f2.8 stb. obi milyen szuper az árához képest, lenyomja a canont. Mármint a tesztben kettőt is, már nem tudom pontosan, hogy melyiket. A tokina jobb attól, hogy azt vetted meg? Ehh, ennyi hülye kérdést.