Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
attavanti
tag
Na beszeltem a Rufusz-al, szoval a kovetkezo van, zart ajtok mogott targyal az MS es az IHM, par kisebb ponton ragodnak meg... de a megallapodas mar megvan.
UJ licensznet nem kuldenek ki, mert nem akarnak magukkal kicseszni, hogy ugy kuldenek ki licenszt, hogy nem tudjak mi lesz az uj szerzodesben.
REGI licenszeseknek addig legalis minden amig nincs uj szerzodes, de az uj szerzodes szerint is legalis lesz mindenkinek, sot azt mondta nekem a holgy, hogy nem 3 evig lesz ervenyes, hanem addig amig suliba jarsz. Meg a PhD-seknek is megadjak a licenszet, ez egyetemtol fugg, de gyakorlatilag egyik egyetem sem kezdett el ezzel szorakozni hanem mindenkinek megadjak.
Mihelyst van valami info, kikerul a campus.hu-ra.
Reszemrol ez kulon orom, mert meg akkor masfel evre le van tudva a gondom
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest