Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shotika #3548 üzenetére
Persze hogy nem mentség, hisz a pénzt kiperkáljuk érte mi is, de azért ez egy korántsem állandó sűrű probléma, amitől játszhatatlan a multi. Nálam napok óta nem fordult elő(Egyébként lehet kliens oldali internet probléma is),de hazudnék, hogy nem láttam már jó párszor azt a feliratot. Azért kíváncsian várom, a BO4- Treyarch is ilyen színvonaltalanul startoltatja e el a játékot. Szerintem nem.
Egyébként szerintem is az utóbbi idők legrosszabb startja volt WW2 ilyen téren, ennyi hiba és baki nem igen volt egy COD-ban sem hosting oldalról PC-n
De maga a játék azért szerintem egészen kellemes,jól sikerült összességében.Még annyit, hogy állítólag az anticheaton is frissítettek és jócskán jött azért tartalom is és ezért nőtt a töltés idő, de állítólag konzolon is. Majd megírják a srácok, hogy így van e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest