- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Időközben megoldottam a feladványt. Ma kétszer is kiterítettem a sárga barátunkat, de az elsőnél annyira hajtott a türelmetlenség, hogy rögtön rárohantam a fegyverre - persze hogy rögtön kiszedtek a környéken nyüzsgő botok. A másodiknál már taktikusabb voltam, megvártam, amíg a lelkes sereg megpróbált levadászni, és szépen megritkítottam őket is. Utána beballagtam a fegyverért, és a másik irányba ki is tudtam menni - volt még ott néhány bot, de azokat sikerült kikerülni (a fene sem akart már tűzharcot a nagy nehezen megszerzett fegyverrel). Utána szépen elosontam a legközelebbi kimenekítési pontig - ott épp lehívott egy helit valaki, azt megvártam, míg elmegy, utána hívtam a magamét. Még egy armored bot betévedt oda, de azt rövid úton rendeztem, így sikerült nyugiban felülni a helire (ahogy felszálltunk, hallottam, hogy pont odaér egy autó, úgyhogy céloztam a bejáratot ezerrel, de már nem bukkant fel senki az ajtóban...)
Azért a vége már szívdobogós volt, nagyon ideges lettem volna, ha ott megy el az M13...
Végsósoron nem annyira a Chemistet volt nehéz leszedni - a kísérete volt az igazi kihívás.
Viszont az látszik, hogy ha nekifekszik az ember (tegnap, tegnapelőtt csak egyszer - egyszer próbálkoztam, de ma legalább ötször nekifutottam), soloban is le lehet hozni. Csapatban nem lehet nagy kihívás.Türelem kell, nem szabad fejjel menni a falnak (eddig minden esetben azon buktam, hogy gyorsan akartam eredményt kicsikarni...) Jah, és persze kell egy jó erős sniper fegyóViszont akkor lássam a DMZ -t legközelebb, amikor a hátam közepét...
Remélem nem tesznek be több ilyen agyament ötletet, hogy egy kicsit sem szimpatikus játékmódból kelljen kivakarni egy fegyvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest