-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Egészségükre.
Hivatalos gépigény mikor lesz?Pár kört toltam a bétában, de ez a fejlődési rendszer nem igazán tetszett.
Egy katyvasz az egész.
Nem kell piszkálni ami eddig jól működött.
Amikor már bele tudtam nyúlni a loadout-ba akkor már jobb volt; a shotit azt egész jól eltalálták, üt rendesen.
Amikor vége lett a bétának utána gondolkodtam, hogy játék közben nem igazán néztem az fps számlálót, csak a GPU hőfokot láttam meg párszor.
Szóval nem lesz ez olyan rossz, jó hangulata van; de azért várjuk meg a végleges verziót.
A perk részével nem is foglalkoztam, nem láttam értelmét még azzal is szórakozni.
Valamit azért csináltak, mert játék után a menüben szépen visszaállt a GPU hőfok, nem pörgött a kártya, mint a Cold War-nál. Ott menüben volt 65 fok, kicsit sokallottam.
A Vanguard nekem kimaradt, a béta után inkább hanyagoltam, nagyon semmittelen volt.
Töprengős a dolog, a perkek elosztása miatt; de amúgy az MW hangulat az szerintem megvan. A hangokról nem tudok semmi extrát mondani, mert nem fejhallgatón játszottam.
Meglátjuk, de valószínűleg vétel lesz; ha akciósan osztogatják majd valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest