- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #3302 üzenetére
Tudom igen, hogy mi az a ADS Moving speed, csak csipkelődéseket helyeztem a mondandóban, hogy egy kisebb tár a fegyveren miért okoz olyat, hogy célratott fegyverrel miért tudsz közben lassabban mozogni. 🙂
-------------------------------
@blackrulz: Természetesen örülök neki, hogy sokan szeretik a Gunsmith dolgot és nincs mit tenni, ezt is érdemes tanulgatni és tapasztalgatni, csak bostone leírta, amit én is gondolok, hogy az azzal való foglalkozás magától a lövöldözéstől veszi el az időt.
Ugyanígy autós játékokban sem szeretek bíbelődni mondjuk sebváltó áttét, lengéscsillapító és ilyesmi beállításokkal, de hát különbözőek vagyunk és ez így van rendjén.Azt is sajnálom, hogy én is gyűjtöm már külön CoD nevű mappában a fegyver screenshot-okat, de azok nagy része szezonváltásokkor érvényüket vesztik, mert balanszolgatják mindig a fegyvereket és ugyanaz a fegyverbeállítás már kevésbé lesz jó a következő szezonokra.
Ezzel mondjuk én befejezem ezt, mert ez fennec-etlen téma. 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LEGO klub
- Aggódik az USA kormánya az iPhone-okba kerülő Alibaba AI miatt
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest