- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz atidzsiforc #2051 üzenetére
linken a progi,ami fix-re rakja a beállítást, de szerintem várjuk meg a pecset. este jön ki.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
bandi0000
nagyúr
bocs skacok meg van mi okozta ezt a szart az egérpad, műanyag és súrlódik kicsit pont annyira hogy így beakassza bár ettől függetlenül tényleg jól jönne 2 giga ram mert néhol nem tudja tartani a 60 at
Xbox One: bandymnc
-
Casanova*
veterán
....
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
laceszgamer
addikt
Hát nem sietik el ezt a patchet, legalábbis legtöbbször 8 óra fele szoktak az iylesmik jönni, most emg még mindig semmi, fogadjunk, ha elindítanám ahogy belépek egy meccsre már vágna is le a patch miatt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Arcképgyáros
válasz laceszgamer #2056 üzenetére
7-re szokták időzíteni magyar idő szerint.
-
Arcképgyáros
válasz laceszgamer #2058 üzenetére
Vicc... talán reménykedhetünk még éjfél fele mert akkor a legtöbben aktívak a játékban. De ha mára ígérték (hivatalos forrás) akkor jönni fog szerintem.
-
atidzsiforc
őstag
This week we’re rolling out our biggest title update yet with a ton of exciting enhancements for Advanced Warfare coming to Xbox One and PlayStation 4 versions, with similar changes coming to the PC, Xbox 360, and PlayStation 3 soon.
Ergo a pc patch nem ma jon.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
laceszgamer
addikt
válasz atidzsiforc #2060 üzenetére
Hurrá, csak azt nem tudom mért nem képesek fix dátumokat megadni...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Casanova*
veterán
válasz laceszgamer #2061 üzenetére
lehet közben tesznek bele még javításokat. ne kapkodják el, frankón javítják ki a gémet.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz atidzsiforc #2063 üzenetére
nem fogják.
más: íme a legbrutálisabb fegyó : fire rate +3 [link]
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Azzal kezdhetnének valamit, hogy ne fagyjon ki néha a Steam böngészője miatt, általában két meccs között ott szoktam nézelődni, de gyakran előfordul, hogy konkrétan emgfagy tőle az egész játék aztán csak feladatkezelőből lehet kilőni.
-
Casanova*
veterán
válasz laceszgamer #2065 üzenetére
a játék menüben a fullscreent állítsd windows( no border) -re! így kényelmesen tudsz böngészni játék alatt. win gombot megnyomod,elő jön a tálca.
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
Majd véletlenszerűen dobja egy csomagban a játék. Vagy nem. Nekem KF5-ből csak az van amit automatikusan megjkapsz pár száz kill után. Ugyanakkor EM1-ből van 7, HBR- ből 5, abból kettő Elite... Szóval tényleg véletlenszerű.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
őstag
átlagban 80-90fps-em van de van 2pálya amin csak 30-50 fps a nevét nem tudom majd megnézem .az eggyik az erdös
nektek is ilyen?
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
SloWater
tag
Bedobok 10 perc dupla XP-t én is a közösbe, a leggyorsabb viheti:
PD22ZMKKDW
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
SloWater
tag
válasz szucsinka #2072 üzenetére
Nálam négy pálya is laggol és nehezen indul, a lenti FPS méréseknél a "Sync Every Frame" ki volt kapcsolva, azóta (ahogy a videóbeállításoknál is látni) bekapcsolva tartom, az segített valamit. Konfig a profilomban.
-
-
Arcképgyáros
válasz freestailo #2079 üzenetére
Én meg egy szériával lejjebb, 5850.
-
Dollface
tag
Bocsi ha láma a kérdés, de lehet valahogy általánosságban egy bármilyen PC-s játékot (akár ezt is) mondjuk 30 vagy 45 FPS-ben zárolni? A Shadow of Mordor-ban van ilyen lehetőség a menüben, de például a COD játékoknál nincs ilyen állítási lehetőség alapból.
Gondolom valami kis manőverrel azért lehet...
-
birorichard
őstag
Elővettem megint egy kis szünet után, de ott tartok, hogy már ötletem sincs, mit szerettem benne korábban. Nevetségesen szar, lagcomp, akadások még egy hónap múlva is azokon a bizonyos pályákon, "pro" játékosok minden második lobbyban, hihetetlen.
-
Dollface
tag
válasz atidzsiforc #2084 üzenetére
Azért, mert általánosságban 60FPS-en mozgok, de időnként egy-egy helyen visszaesik 45-50 környékére. Szeretném fixálni inkább alacsonyabb értéken, a multi nem érdekel, single-ben meg nekem elég lenne mondjuk 45 FPS is...
-
SloWater
tag
válasz Casanova* #2087 üzenetére
Nem tudom, még nem próbáltam, mivel AMD platformon vagyok és számomra fontosabb a lehető legsimább, egyenletes FPS, mint a csillámgrafika (kinek van ideje multis meccs közben a tükröződésekben meg textúrában gyönyörködni?) illetve kissé macerás meccsenkén mérni az FPS-t.
Kipróbálom majd, tán wwenigma írta korábban, hogy magasabbra állított grafikával mintha jobb lenne, csak tegnap hoztuk haza a második kutyánkat és egy hathetes Border Collie kölyök mellett változnak a prioritások
-
laceszgamer
addikt
A DLC-k tartalmáról van valahol valami fellelhető lista? Gondolkodom a Pass-on, de úgy hallottam, hogy az első DLC csak a zombis részt fogja tartalmazni a multihoz meg semmit, ez igaz? Mert igazából csak a multis dolgok érdekelnének, akkor lehet jobban megéri ha megveszem azokat amik majd oda hoznak ujdonságot.
-
Arcképgyáros
válasz laceszgamer #2093 üzenetére
Szerintem aki megveszi a dlc-t az nem gyakran fog multizni utána.
-
Arcképgyáros
válasz laceszgamer #2095 üzenetére
Előző codoknál úgy volt, hogy ha megvetted a dlc-t akkor utána nem dobott össze dlc nélküli játékosokkal, szóval még jobban leszűkült a kör akivel, akik ellen játszhatsz. Mindig szereztünk egy dlc nélküli emberkét rácsatiztunk aztán mehetett a móka. De ezt úgyis direkt csinálják, hogy ezeket a hibákat nem javítják.
-
-
Casanova*
veterán
válasz -secret- #2098 üzenetére
bizony le lehet tiltani,majd mutatok képet. mw2-ben tényleg nem lehetett... elég kevés pálya van aw-ban. ha rendesen kijavítják a gémet,akkor lehet megveszem a dlc-t. ti is vegyétek meg,aztán új mapokon is sr-zünk.
[ Szerkesztve ]
-
.OM.
aktív tag
Másnak is betöltés után 1-2 perc diavetítés? Utána szépen rendbejön.. Mit lehet tenni?
ex .Oldman.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest