Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Undoroid #11507 üzenetére

jaja,én is úgy vagyok vele,hogy ha olyan az ellen,akkor mindent bele..volt,hogy már esti ph-s partin is elővettem a gl-t,mert egyszerűen felb..ott,hogy többen nekiálltak VESZTES pozicióban(2 hely a miénk volt már egy ideje,a repülőroncsos map) a középső hely mögött foglalás nélkül,messziről kempelni,mintha a kill előrébb vinné a dominationt...
    de pubon azt szoktam elővenni,ami csak jólesik,mondjuk hc hq-nál előjön az hibaként,hogy rögtön respawn van killkor,vagyis ha az ember elővenne pl.rakétavetőt légicucc ellen,kill után mégegy halál kell,hogy le tudja szedni...chopper gunnernél,AC130-nál mondjuk ez könnyen összejön,de egy harriernél pl..és ha közben elmegy,mire spawnol megint az ember,akkor meg ott áll egy használhatatlan másodlagossal a G18 helyett :DDD sajna javelinem vagy rpg-m még nincs,a kis rakétavető meg kicsit sebez a repcuccokon..
    egyébként a G18 tényleg durva,de szvsz minden akimbó közelharcnál...tegnap lőttem magam a ph-s partin csak G18 akimbó+fmj-vel 2.helyig :) igaz Laraxior volt az első,no comment :DDD

Új hozzászólás Aktív témák