- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
madboyhun #11109 üzenetére
Tulajdon képpen nekem nincs semmi bajom a rank hack-erekkel. Skill-t nem ad és gyenge játékkal is el lehet menni 70-ig. Nekem elég 30-ig elmenni addig mindent bead amit használni szoktam.
Viszont a WH-s és AimBot-os birkákat nem igazán szeretem, és szerintem sokat segítene ha ki lehetne tenni őket a játékból szavazással. Amúgy, ezt eddig nem is tudtam, a WH az nem csalás.
Egyik nap játszok nagyban és jön egy csákó a már ismert reklám csalással. Erre az emberünk, magyar volt, megszólal hogy legalább olyan csalást használna ami nem reklámozza magát. Ki idő múlva rájöttem hogy ő olyat használ.
Írtam is neki, erre az volt a válasz hogy ő csak WH-zik. Ezek szerin az hogy a falon átlátsz az már nem minősül csalásnak.
Ja, egyébként olyan csalás is van hogy több perk-et lehet vele feltenni egy fegyóra.
bitangkodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest