-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
SipiBcs #23552 üzenetére
ne is mond
ettől hányok
nekem is ezt mondják :ne sírj játsz, Pofa be, zavar hogy pro vagyok?, fülesem is van te low amikor egyértelmű hogy csal ( félóránként nevet változtatnak meg ilyenek, és én se ma kezdtem a játékot és feltűnik ha vki gyanús ) én komolyan ha lehetne pénzdíjjas bírságot szabnék ki az összes csalónak aki a mások által drágán megvett játékot rontják
egyébként a cheaterek emberként is hibásak
hisz nincs se önérzetük, se önbizalmuk , se önbecsülésük. Egyszerűen szánalmasak !
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest