- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andos91
csendes tag
Három nap kutakodás után UPDATE: Akinek fps droppjai vannak a 8 GB ram miatt! Kapcsoljatok ki feladatkezelőben minden háttérben futó felesleges programot, vagy töltsétek le ezt a progit Asus GPU Tweak II "monitorozásra is jó!" Beállitásokon belül tegyétek ablakos módba, nem kell feltétlen mindent lowra venni, ami a vramot zabálja csak azt! Sajnos el kell ismernem tényleg kevés neki kicsit a 8 giga, de ez nem azt jelenti hogy játszhatatlan! Simán fut egy 1050 Ti-n 6 magos procin 8 giga rammal is 60-90 fps között ha nem terheli háttérben a vasat semmi más! Kifagyásokra Driver, (A gyártó honlapjáról szedjétek a drivert!) DirectX, Windows frissités, illetve Leet.hu-n is van erről egy cikk. Remélem segitettem, nekem végre helyrejött.
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
-
Andos91
csendes tag
Két éve játszok 8 Gigával legkomolyabb játékok sem reccentek meg alatta, 16 gigánál akkor veszel észre különbséget, ha a háttérben meg van nyitva 20 oldal meg 3 program és úgy fut a game. Van róla csomó teszt youtube-on. Ajánlott gépigény sem ir 16 giga követelményt.
-
Andos91
csendes tag
Srácok 8 GB DDR4 3000 Mhz RAM mennyire kevés egy 1660 Ti meg Ryzen 7 mellett? Alapvetően rendben fut a game nem dobál ki, stabil az fps medium-high beállitásokon, de ha ugrok ki a gépből, sokan vannak kis területen, vagy akció van és én lőnék akkor fossá laggol. Másnál úgy látom nincs ilyen gond és nem hiszem, hogy mindenki 16 giga rammal játszik. Tudtok rá mondani valamit?
-
Andos91
csendes tag
válasz boogie84 #11059 üzenetére
Az 85-ön volt, köszi kicsit javított a láthatóságon, viszont a lagg miatt még mindig játszhatatlan. Ezt egyelőre nem tudom mihez kötni, ha szerver lagg, és nem bír ennyi játékost egy kisebb területen az elég gáz. Találtam egy cikket crash meg szaggatás megoldására én végig csináltam de nem sokkal lett jobb, hátha valakinek majd segít
https://leet.hu/2020/03/11/call-of-duty-warzone-hiba-hibajavitas-fix/?fbclid=IwAR0Z2vLV55S-__jfC2KHTA_ZgoshZX1EyUdRnzmqeZcvIB31vhLpusaDGKYOlyan nincs, hogy olyan nincs!
-
Andos91
csendes tag
Sziasztok, ma kezdtem neki a Warzone-nak, egyetlen problémám van ami miatt itt keresek választ. Hatalmas lagg! Nem igazán értem a gond forrását egy 1660 Ti, Ryzen 7 proci, meg optikai net mellett. De már a telepitésnél is furcsálltam, hogy a legújabb drivert kéri mig más multi játékoknál sosem fordult elő ilyen. Ha lejjebb veszem a grafikát plusz fps reményében kb. menet közben betöltő textúrák, elmosódott látótáv, pixeldarabos tereptárgyak egyszerűen használhatatlanná válik. De még ha feljebb húzom medium, high-ra sem egy szép látvány bár ez csak mellékes a fő gondom a lagg ami persze csak akkor jön elő ha akció van... Ti milyen gyakran találkoztok ezzel nálatok is fenn áll? Vagy nálam lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest