Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Ezzel a főmenüs Connecting to Online Services témával lehet mit kezdeni?
Hol van, hol nem, most jelenleg egy órája nem enged be. Egy perc várás után kiírja, hogy az MW3 szervere nem elérhető.
-Port forwardoltam
-Lejjebb vettem a prioritást
-r_multigpu 1-en van
-Nincs fov, sem más külső injektált programValami fix esetleg?
-
Vanir
veterán
válasz
@rglaaf #9680 üzenetére
De nem érted meg, hogy nem jutok vele semmi előnyhöz? Ugyanannyit lövök vele, mint nélküle, csak fogd már fel, hogy igenis, megfájdul a fejem.
Hidd el, ha hazugság lenne, akkor nem tölteném a szabadidőm azzal, hogy ilyeneknek, mint te, próbálom elmagyarázni a dolgokat.
Innentől végeztem, a sok begyöpösödött paraszt meg gondolkodjon már el, hogy talán egyszer nem nekik van igazuk, és aki más véleménnyel van, azt nem kell lehurrogni.LamaCube: több teret látok be. SOHA SENKI nem szólt be érte. Semmilyen ismerős, akiknek küldtem a videót. Senki. Szinte az egész PC YouTube community ezzel tolja, mégsem kaptak soha semmilyen negatív szavazatot azért mert próbálják személyre szabni a játékot.
A másik pedig, Pavti ahogy írta: nem növel látóteret, hanem a kép középpontjától számítva húzza a sarkok felé a képet, olyan mint egy lencse.
Most már fejezzétek be, mert szánalmas amit műveltek. -
Vanir
veterán
Van benn igazság, bár a csalókat én is ugyanúgy utálom, mint bárki más. Gyakorlatilag a csalók miatt hagytam ott a CoD4 "karrierem", és én azért komolyabb szinten játszottam, mint az itteniek többsége.
De attól még a FoV changert nem fogom csalásnak tartani, mert annyi előnyhöz juttat, hogy esetleg nem fájdul meg a fejem öt perc játék után. Kétségtelen, hogy nagyobb teret látsz be, és előbb észreveszel egykét embert, de ez (főleg a videóban ami miatt az egész indult) ez még csak szerepet sem játszik.
Ne akadjatok fenn ilyeneken, nem az volt a célom, hogy elindítsak egy ilyen forgatagot. Valamikor amikor legutóbb idetévedtem láttam egy videót, és gondolom én is megosztom egy nagyobb lövésemet, ennyi.
Hagyjuk abba, nem kell az utolsó szóért offtopikban írogatni, hogy de azért mégis csak csalok.Szerk:
#9672: csodálatos hozzászólással gazdagítottad a topikot, illetve rengeteg jó tanáccsal láttál el, köszönöm! Kár, hogy ilyen ostoba vagy. -
Vanir
veterán
Próbáltam, hiába. Túl közel van minden. 5-önként lépegettem 2-3 nap alatt, de nem tudom megszokni.
Vagy mondjuk nem kellene beleszólni, hogy mit csináljak, és hogy, el tudom dönteni azt magamtól is.
A többi hasonszőrű javaslatot meg privátban kérném, nem akarom, hogy a "csalásom" miatt az egész topik tele legyen szemetelve. -
Vanir
veterán
Nem érdekel, hogy mit tartasz csalásnak, amíg a kedves iw nem hajlandó dev console-t rakni a játékba, addig igenis külső programmal fogom megvalósítani azt, amihez már majdnem négy éve hozzászoktam. És igen, szó szerint rosszul vagyok kis fovon, de ha nem hiszed, hát íme a magyarázat.
Már megint mindenki mindenbe beleköt, amikor csak felraktam egy öt emberes feedet. Ha nem tudsz normálisat írni, akkor ne írj semmit.
Aki pedig a cfg buzerátorokat csírának tartja... arra már nem is mondok semmit. Biztos a nagy CoD4-es nevek is csak csíra cfg buzerátorok, mert nem folyik ki a szemük játék közben.
Akinek nem inge nem veszi magára, nem flame wart akartam elindítani, csak kifejezni a véleményem. Legközelebb majd theater módra kikapcsolom a fovot.
-
Vanir
veterán
válasz
LackoMester #9646 üzenetére
65-ön rosszul vagyok. Ennyi az egész. 2008 óta CoD4-ezem, azóta a lehető legnagyobb FoV-ot használom. Az FMG-re nincs magyarázatom, én se szeretek ellene játszani, de lehet vele hentelni.
-
Vanir
veterán
A sok birka!
(Szar a minőség, mert az in-game renderrel csináltam.)
-
Vanir
veterán
FFA. 24-2 voltam, sajnos a végén már kezdtem félvállról venni a dolgokat.
-
Vanir
veterán
Nem is rossz ez a játék.
Megvettem pár hete, és eléggé tetszik... bár fov changert muszáj használnom mert kifolyik a szemem a 65-ös fovtól.
Amúgy ti vagytok itt a mesterek, ez a PP90M1 mennyire számít noobságnak? Már vagy 30 szint óta ezt pörgetem, és osztja az ívet rendesen. -
Vanir
veterán
Hagyjátok már abba a flamewart, senki nem buzi, és kész, ez egy játék. Ne rágjátok már ezt a témát!
-
Vanir
veterán
WALL OF TEXT
CoD4-ben rengeteg bounce van, ha arra gondolsz, rendereletlen felületek, amik megdobják a karaktert ha ráugrasz.
És igen, aki ellő egy ilyen bounce-t az frankón játszik, vagy csak simán szerencsés, de ne dobálózzunk konzol videókkal a pc topikban.AAntii: ott a pont, de csak az első részében. Konzolon mindent bead, azért van annyi konzolos, és olyan kevés PC-s trickshot videó. Ezt viszont nem aimmal lövi a bácsi, mert egyáltalán nem rángat, silent aim szintén kilőve, mert mindig rálő az emberekre. Simán fosok a hitboxok MW3-ban, és meg lehet ezeket csinálni.
Devine (a videóban szereplő player) eredményei pedig:
- #1 ESL SND 1v1 EUROPE
- #1 ESL SND 2v2 EUROPE
- #1 KINGOFINTERVENTION CUP EUROPE
- #1 3v3 SND EUROPE ESL EUROPE CUP
Nem egy random névtelen hacker, hanem igenis egy jó, és ismert player.
Nem flamewart akartam indítani, csak megmutatni egy fasza videót. -
Vanir
veterán
válasz
Silencer83 #7606 üzenetére
1600 óra versenyszintű CoD4 után mondom ezt (pedig ott NAGYON sok csaló van), de szerintem nem csal az úriember.
Amúgy igen, PC-n vannak a lövések. -
Vanir
veterán
Ezt láttátok már?
-
Vanir
veterán
Jézusom, milyen flamewar van itt.
Meg ne nyúzzátok már egymást egy olyan játék miatt, ami még egy rendes patchet sem ért meg, és alig egy hónapja jött ki. Ilyenkor még természetes, hogy vannak hibák. -
Vanir
veterán
Te sem játszottál még lanon 65-ös alap fovval, meg 1-es fovscalen CoD4-et. Senki sem. Miért? Mert nem látsz semmit a mapon. Miért lenne jogtalan, ha mindenki átállítaná? Mutass egy olyan játékost, aki nagyobb szinten játszik, és pl. a Black Opsban legkisebb fovon tolja.
-
Vanir
veterán
VAN der BOSS
Black Dragon
Köszi szépen! -
Vanir
veterán
Üdv! Demo vételre van lehetőség, vagy megint Frapsal, meg Dxtory-val kell szórakozni, úgy, hogy megszakadjon alatta a gép?
Mellesleg a single rész nagyon tetszett, el lett találva, főleg a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- Diablo IV
- Windows 10
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest