- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
Találtgyerek #20 üzenetére
Igazából azt sem értem hogy elvileg marad náluk Kingpin. De ha nem lesz több kártya (NV 4XXX) akkor melyik szegmensben?
-
VTom
veterán
válasz
Találtgyerek #16 üzenetére
Nekem voot tőlük GTX970 ACX, GTX980Ti FTW, GTX1080 FTW2 és GTX1080 Hybrid. Mindegyik kiváló kártya volt, a 1080FTW megmekkent egy hónap után, gond nélkül cserélték, a másodikkal már semmi problémám nem volt.
Én is nagyon sajnálom őket.
-
nexplo
őstag
válasz
Találtgyerek #16 üzenetére
A régi jó dolgokból nem marad semmi.
-
nexplo
őstag
válasz
Találtgyerek #14 üzenetére
Ott a beszállító lehetett a ludas. Tudom ez nem mentség. Nekem csak 1080-ban volt azok valóban jól sikerültek anno
-
Találtgyerek
veterán
válasz
yericho800 #13 üzenetére
1080 Hybrid-el én is elégedett voltam. A 2080-nál viszont elviselhetetlenül visított a pumpa. Nekem az nagy csalódás volt. Nem volt egyedi eset egyébként.
-
yericho800
aktív tag
Én sajnálom őket.
1080ti 1080 hibrydem volt tőlük.. 2080 is.. Ezekről a kártyákról csak a minőség jött, kár értük. -
nexplo
őstag
válasz
Találtgyerek #11 üzenetére
4x kartyat mar nem gyartottak. Sajnos ez a resze tuti igaz
-
nexplo
őstag
Szerettem a gyártót. A 3X szériában az egyik legjobb minőségű kártya volt. Kár érte.
-
VTom
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Nem baj, penészesedjen rá a bőrkabátosra a teljes készlet.
Az áremeléssel elment a falig, most legalább megtanulja, hogy hol van a határ.
-
csigabig
tag
-
nubreed
veterán
Kis tételben alaplapot gyártani már biztos nem éri meg, a nagyok is szenvednek
Talán nem kéne brutálisan túlárazva, teljesen elszállt agyhalott árakon adni a legújabb platformokhoz az alaplapokat és akkor lehet vennék is az emberek jobban. A másik probléma az, hogy a régi platfomrokhoz tartozó alaplapok (pl. AM4) árai is elszálltak, amióta bejött pl az AM5. Az az alaplap amit régen megvettél 30-40k -ért max, az most legalább másfélszer ennyi.#5 Alvin_ti4200:
hogy sem a 4060-ból, sem a 4060Ti-ből nem igazán tartanak készletet a cégek,
Ehhez talán köze van annak is, hogy sok esetben egyáltalán nem látszik az előre lépés mondjuk a 3060/3060 Ti -hoz képest, sőt, vannak olyan játékok ahol ezek a kártyák megverik az új szériát. Kell a francnak ezek után, hiába van 16 gigás 4060Ti is. -
Alvin_ti4200
félisten
Elnézve az RTX 4000-es széria eladásait (és fogadtatását), valószínűleg akkor is nehéz helyzetbe kerültek volna, ha nem szállnak ki a VGA bizniszből.
Nem tudom, máshol mi a helyzet, de itt (UK) hegyekben állnak az eladatlan videokártyák és ami a leginkább sokatmondó, hogy sem a 4060-ból, sem a 4060Ti-ből nem igazán tartanak készletet a cégek, az MSRP modellekből elérhető pár típus, aztán jó napot kívánok.
-
ricsip
addikt
Jah, ha reagál egy cég egy ilyen pletykára, és vehemensen tagadnak valamit, akkor pontosan a tagadott állítás ellentéte fog bekövetkezni rövid időn belül. Ha nem lenne igaz, és kamu pletyka lenne, arra nem szokott egy cég sem reagálni. Ha viszont kiszivárog az igazság, azt körömszakadtig tagadni kell egészen a bekövetkezte pillanatáig. Mert közben meg kell kezdeni a pénzek kimentését, eszközök lenyúlását.
Pl. Nem, nem fogunk leépíteni / kirugdosni embereket! --> kirúgnak embereket/leépítés lesz
Jól áll a cég anyagilag! --> egyik péntek reggel 7:00-kor bejelentik a csődöt, az alkalmazottak futhatnak a targyhavi bérük után.Ja, igen, kurva világban élünk.
-
Cassi
őstag
Nem cáfoltak semmit, az eredeti állítás az volt, hogy beadták a lemondásukat, a cég meg azt válaszolta, hogy még nem mentek el.
Kis tételben alaplapot gyártani már biztos nem éri meg, a nagyok is szenvednek. Nem tudom, hogy alakulnak most év közepén a számok, de ha nem javul a tendencia, a nagyok is törhetik a fejüket, hogyan tovább. Fúziókra lenne szükség, túl sok az eszkimó.
-
Alogonomus
őstag
Ha nem is számol fel azonnal mindent az EVGA, a jelek akkor is arra utalnak, hogy már az alaplapokat is elengedik, végül pedig valószínűleg szép lassan a teljes EVGA megszűnik majd, mert a tulajdonos nem akarja eladni másnak, de már ő sem akarja a továbbiakban irányítani.
-
bryant56
aktív tag
Ha valakit érdekel, Gamers Nexus is beszélt erről az egyik videóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat szerint a Kingpin néven ismert Vince Lucido sem lépett ki.
- Google Maps
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest