- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok.
Mostanában újra el kezdtem programozni...
Nemsoká jön az új félév aztán nem árt feleleveníti a régi dolgokat. Code Blocks-ban programozok és az a baj vele, hogy valamiért mikor azt akarom, hogy az eof-ig kérjen be számokat és írassa ki pl azt, hogy mennyi karaktert írattam be akkor utána mikor nyomok neki egy ctrl+c-t akkor kilép a programból éppen, hogy csak látom, hogy mennyi volt az érték. Azt hiszem, hogy régebben úgy volt, hogy ezt az értéket mindig láttam szóval nem lépett ki azonnal a programból. Ezt hol lehet beállítani a codeblocks-ban vagy inkább valami pause szerűséget használjak?
Ha igen akkor azt hogy?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok írtam a programozás fórumba is, de eleht hogy itt jobb helye van. Van ez a programom aminek annyi a lényege hogy kiírja a begépelt karakterek számát.
#include<stdio.h>
main()
{
double nc;
for(nc=0;getchar()!=EOF;++nc)
;
printf("%.0f\n",nc);
}
ezután gépelek gépelek és az a baj hogy nem tudom leállítani szóval nem tudom elérni azt hogy kiírja mennyi karaktert gépeltem be. Netbeanst használok ha ez segít. Valaki tudja a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged