Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- eGPU tapasztalatok
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jester01 #4890 üzenetére
Meghívtam, de az volt a gond akkor, hogy kiírni a forrásból jól tudtam, de a beolvasáskor elvesztek az ékezetek.
A végső, de eléggé csúnya megoldás forrását feltettem ide.
Ezzel a beolvasás billentyűzetről hibátlan, de a kiirás forráskódból hibás volna. Viszont egy függvénnyel konvertálom az ékezeteket és ezzel kiirni is tudok rendesen. Valahogy nem sikerül egyszerűen a kiirás-beolvasás konvertálás nélkül.
Fura volt továbbá, hogy pl. az swprintf(szoveg,L"állomás"); nem tartalmazhatott ékezetet, csak akkor, ha utf8 volt a forrásfájl tárolása. Viszont ekkor macerássá váltak újra a karakterek, mindent wprintf()-el tudtam csak kiirni. A beolvasás viszont hibássá vált.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest