- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
PC-n máshogy jön ki a dolog, de azért ne általánosítsunk. Qt-ban olyan kódot írhatsz ami GUI-t kezel és ugyanaz a függvény hívás három oprendszeren is működik. Csak külön le kell fordítani mind a háromra. Viszont beágyazott rendszerben nagyon kényelmes tud lenni, hogy PC-n kezdem el a fejlesztést, ahol ugye egyszerűbb debuggolni a C kódot és a memóriá elírásokat is nagyság rendekkel könnyebb megtalálni. Közre játszik ugye az is, hogy az elírásról az IC nem dob fel neked egy ablakot, hogy hoppá
. Amikor az ember túl van a nehezén csak áthúzza a másik projektbe és mehet a fejlesztés tovább a hardveren mindenféle változtatás nélkül. Ez a platform függetlenség. Persze ehhez mindkét helyen meg kell lennie a megfelelő interfész függvényeknek.
Vuze-val kapcsolatban rosszul emlékeztem akkor, de ettől függetlenül panaszkodnak rá, hogy jobban eszi a gépet, mint a többi torrent kliens.
(#4421) alapz@j: Szó mi szó nem szaggat nálam se, de a ventit nagyon pörgeti az fix.
(#4420) dabadab: C a beágyazott rendszerek egyeduralkodó nyelve. Ha újabb kocsid van, akkor nagyjából 10 millió sornyi C kód vigyáz rád, illetve szórakoztat téged
. Én személy szerint nem tanultam mást csak C-t. Ön szorgalomból tanultam meg a PERL-t, C++-t, egy kicsit a bash-t.
(#4437) alapz@j: Hogy a fenébe van ideje futás közben újra fordítani? Pontosítok. Honnan tudja futás közben, hogy hogyan lehet optimalizáltabb? Hogy tud még ennél is optimalizáltabb kódot fordítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest