- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1822 üzenetére
nem tudom mire gondolt shev7, de en kb igy csinalnam:
eloszor papirra lerajzolnam a nem determinisztikus automatat (NFA). ebbol lehet ekvivalens determinisztikusat csinalni (DFA), mivel a DFA es NFA ereje ugyanakkora. ez kicsit maceras, de meg lehet csinalni. ha ez megvan akkor az atmeneti fuggvenyt valami ertelmes adatstrukturaba rakod, es onnan mar csak szimulalod a DFA-t.
ha nem volt meg formalis nyelvek es automatak tantargyad akkor vagy kitalalsz valamilyen sajat modszert, vagy valahol elolvasod mik a fenti dolgok (DFA es NFA a legegyszerubb modell, ugyhogy a tankonyvek elejen szok lenni)Én viszonylag egyszerű megoldásra gondoltam, hogy ellenőrizgetem, hogy megfelel-e a reguláris kifejezéseknek
ezzel csak az a gond, hogy nem olyan egyszeru mint hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest