- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
közel vagyok egy feladat megoldásához, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy jó úton indultam el....
vizsgálni kell többek között, hogy az adott sor tartalmaz e nagybetűt és számot. na most ezt eddigi ismereteim szerint legegyszerűbben a <ctype.h> könyvtár függvényeivel tudom megoldani. viszont a feladatban van egy előre megadott main függvény, amiben ez a könyvtár nincs megadva.
gondolom include csak elől szerepelhet, bár compiler nem szólt függvényen belül sem. de esetleg meg lehet ezt oldani az említett fv.könyvtár nélkül is? mármint...gondolom ezt várná a feladat.a másik problémám, amit viszont egyáltalán nem tudtam lekezelni: az a példabemenet 7. sorában lévő üres sor. ezt hogy a fenébe kellene lekezelni, hogy a függvény megfelelően működjön?
ezeket leszámítva az általam írt megoldás minden bemenetre megfelelő értéket adott. egyelőre általánosságban kérdezősködök, de természetesen tudok mutatni kódot is.
köszi előre is,
bepken
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest