- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
közel vagyok egy feladat megoldásához, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy jó úton indultam el....
vizsgálni kell többek között, hogy az adott sor tartalmaz e nagybetűt és számot. na most ezt eddigi ismereteim szerint legegyszerűbben a <ctype.h> könyvtár függvényeivel tudom megoldani. viszont a feladatban van egy előre megadott main függvény, amiben ez a könyvtár nincs megadva.
gondolom include csak elől szerepelhet, bár compiler nem szólt függvényen belül sem. de esetleg meg lehet ezt oldani az említett fv.könyvtár nélkül is? mármint...gondolom ezt várná a feladat.a másik problémám, amit viszont egyáltalán nem tudtam lekezelni: az a példabemenet 7. sorában lévő üres sor. ezt hogy a fenébe kellene lekezelni, hogy a függvény megfelelően működjön?
ezeket leszámítva az általam írt megoldás minden bemenetre megfelelő értéket adott. egyelőre általánosságban kérdezősködök, de természetesen tudok mutatni kódot is.
köszi előre is,
bepken
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest