- Milyen házat vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #1638 üzenetére
Mondjuk - mint a nevebol latszik - a GUI designer resze qt-re van kitalalva, de amugy sima C++ projekteket is kezel, van mindenre (Linux, Windows, OSX alapbol, meg talan Symbianra is le lehetne forditani
), ingyenes, gyors es nagyon kis light weightnek erzodik - es ezzel egyutt a Visual Assist X-szel tuningolt VS2010-hez kepest sem tunik kevestudasunak, sot, egy csomo dolgot jobban tud (pl autoindent meg a zarojelek, idezojelek automata lezarasa rettenetes nagy kiralysag benne) - persze vannak hianyossaga, de nem tul zavaroak, most igy hirtelen csak az jut eszembe, hogy search'n'replace nem megy selectionre.
Ja, es olyan IDE-t meg nem lattam, ami erdemi programozoi hibakat javitott volna.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szerintem azért a fv és osztálykiegészítgetés remek, visual studioban pont azt imádtam, hogy ha az ember valamit elszúr, akkor azonnal látszik, mert az intellisense nem ajánl fel dolgokat.
VS express szerintem nem rossz: csomó szempontból tényleg overkill, de egyébként sokat segít (mondjuk a netbeans funkcióleírásait jobban szeretem).
másik oldalról meg ha a tanár ennyire inkompetens, és hosszú távon akár ezzel is akar programozni, akkor szerintem egész egyszerűen el kell kezdeni önképezni sajnos.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Félre ne értsd, most nem beléd akartam kötni.
Azért egy Eclipse vagy egy NetBeans, vagy ehhez hasonló IDE tényleg jobb, mint egy Code::Blocks (és ezek is ingyenesek), még ha a srác számára lehet, hogy most tényleg overkill lenne.
Ettől függetlenül persze, neki most bőven elég kell, hogy legyen a Code::Blocks. Meg ha nem megy, akkor próbálja má' ki, annak csinálnia kéne a dolgát egyből.
Igazából csak annyit állítok, hogy azért kicsit komolyabb célokra már csak kényelmi szempontból sem árthat egy nagyobb tudású IDE.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest