- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt egy beadandó feladatom, aminek tegnap este járt le a határideje. Nem sikerült elérnem a 100 pontból 50-et, és buktam a tárgyat. 40 pont volt a legjobb eredmény. Nagyon kiváncsi vagyok a helyes (vagy legalább helyesebb) megoldásra, szeretném megérteni ezt az algoritmust, illetve a jövőben ha újra felveszem ezt a tárgyat akkor sokat segítene.
Ez volt a feladat, mohó algoritmussal kellett megoldani:
3 féle megoldás született (mgoogyi és kobe24 fórumtársunk segített benne rengeteget):
27 / 100 pontos: pastebin
Ez a futási hiba, megszakítási kód 11 a sulis oldal leírása szerint: illegális memória hivatkozás.33 / 100 pontos: pastebin
40 / 100 pontos: pastebin
A suliban csak 1 órát foglalkoztunk ezzel, egy nagyon egyszerű feladatot oldottunk meg, ami így nézett ki: pastebin mohó gyak
Illetve egy minta kódot találtam még, ami ilyen: mohó mintafeladat
Az N max értéke 1 millió lehet, ezért pl a 2. és 3. kódnál amit belinkeltem túllépi az időlimitet, pedig valószínűleg helyes lenne az output.
Hogyan lehetne megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest