Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mixyboy

tag

válasz rigoci #15 üzenetére

Csao!

Tisztaban vagyok vele, hogy majd' 10 nappal ezelott kerdeztel, sorry, most vettem eszre...
    Szal megneztem, koaxot kozel tettem a jack-hez, nem lett zajos - csak ha hozzaert - de ez jogos...

Szoval mivel tanultam elektrot, de sajnos nem ugy ahogy kellett volna (nem az en hibam - igy tanitanak nalunk - sulit nem mondok). Es az ilyen gyakorlati dolgokrol nem volt szo, es ezert akarom megkerdezni, hogy tuti jo lesz attol a kondenzatoros levalasztotol? Mert nem akarok kidobni penz feleslegesen.
    Es ugye most azt a zajt fogja a kondi kiszurni, ami okozza a bugast, de hogy kerul ra a zaj? Vagy ez ''altalanos'' egyes helyeken - a kabeltv-system hibaja?

(Ja egyebkent kozben eszrevettem, hogy ha VGA tv-kimenete is hasznalatban van, akkor is búg! (de valszeg a tv-rol kap vissza zavart - ott is a koaxrol).
    Hisz ha megy a tv-kimenet, akkor is ''zajos'' a kep, amig bennt a tv-ben a koax!

Egyebkent sajna van egyeb brummja is. Van bennt egy arnyekolatlan vezetek, azt meg ki fogom cserelni, mer vege lesz a nyarimunkamnak, es arra is lesz idom. Ha utana is lesz brumm, akkor majd beviszem Kanizsara, szkoppal vegigmerem. Mar ha nem a halozat zajos - ha jol tudom van ilyen is.
    (mellesleg megjegyeznem, hogy olvastam egy cikket egy kimondottan audiotechnikai ujsagban, ott volt egy ilyen berendezes, ami ezt a zajt csokkenti le ~120E-ért! Kicsit meglepodtem) Szal esetleg tudtok ilyen tippet adni (halozati zaj ellen) akkor azt is varom. Es most majd gyorsabb leszek a valaszokkal a feltett kerdesre, megegyszer sorry... Csao!

Aktív témák