Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Mégeccer:
http://incognito.ini.hu
Teccikéteni? -
Incognito
senior tag
Tehát:
[L]incognito.ini.hu[/L]
akach@freemail.hu" target="_blank">mailto
akach@freemail.hu -
Incognito
senior tag
Halihó.
Mikor pár héttel, hónappal ezelőtt olvastam ezt a topikot, nem hittem volna, hogy egyzser én is írni fogok bele
. Most megteszem azon egyszerű oknál fogva, hogy megszünt a munkaviszonyom (a főnök nem volt megelégedve a munkámmal, kicsi a cég ahhoz, hogy +1 embert eltartson, én voltam a leggyengébb láncszem, stb...) és nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan állásom ahol van netelérés. Ha valaki tud valamiféle állást Debrecenben, esetleg Pesten, az legyen szíves írjon egy mail-t a takach@freemail.hu-s címre vagy jelezze a [L]incognito.ini.hu[/L]-s webcímen.
Addig is: visz lát a mihamarabb viszontlátásig.
Új hozzászólás Aktív témák
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akach@freemail.hu
. Most megteszem azon egyszerű oknál fogva, hogy megszünt a munkaviszonyom (a főnök nem volt megelégedve a munkámmal, kicsi a cég ahhoz, hogy +1 embert eltartson, én voltam a leggyengébb láncszem, stb...) és nem tudom, hogy mikor lesz egy olyan állásom ahol van netelérés. Ha valaki tud valamiféle állást Debrecenben, esetleg Pesten, az legyen szíves írjon egy mail-t a takach@freemail.hu-s címre vagy jelezze a [L]incognito.ini.hu[/L]-s webcímen.