- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz
qqqqqqqqq #4119 üzenetére
"Ugye nem várjátok el minden háztartástól, hogy képes legyen"
a jó befektetéshez szükséges bonyi dolgokról itt nem is beszélünk, csak a sok nyavalygásra (nem tőled) megpróbáljuk meghatározni, hogy szerintünk mi a legkevesebb, amit tudni kéne ahhoz, hogy az ügyfél gazellákat ne rágják meg az ügynök krokodilok.Informatikát sem kellett tudni addig, amíg nem lett az alaptanterv része...
"Én már rég eldöntöttem, hogy befektetési alapokat fogok használni, ahol profi alapkezelő van"
még mindig irigylem a naivságodat, ha ezt hosszas keresés után a Bnetnél találtad meg"és akinek érdeke is, hogy nekem minél nagyobb legyen a hozamom"
Értem, ezt az embert megtaláltad a Bnetnél, rendben. Jelenleg mi motiválja, hogy a hozamod nagyobb legyen? Most ez nem froclizás, hiszen van ilyen ok. A kérdés, hogy az esetében ez fennáll-e.bocs hogy beledumáltam, de olyan naivitás sugárzik a mondandódból, ami számomra kizárja hogy annyira megalapozott a választásod, mint ahogy hiszed.
Aktív témák
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Politikai mémek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest