Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz
azigazforest #3560 üzenetére
Úgy látom,hogy nem olvasok el minden hozzászólást,mert ez elkerülte a figyelmemet.
+ pont egy itt a fórumon vitatott összeg. Ennek rejtettsége abban áll, hogy vételi és eladási árfolyam különbségét nem költségként kell feltüntetni, csak egyszerűen van és kész. amikor adsz, 5%-al olcsóbban adsz, mint ahogy hozzájutsz a másikhoz. Széltoló szerint ez nála nincs, de én már hiszek neki ( talán
)
Ez a kérdés az Uniqánál ,erült föl és felelősségem teljes tudatában kijelenthetem,hogy én nem tapasztaltam ilyen sarcot, mert ha volna,akkor mínuszban kéne lennem vastagon,de nem.:-)(itt eget rengető hozamról sem számolhatok be)
Az aviva RENDSZERESÉN valóban ennyi az eladás-vásárlás,de azt csak minden befizetésnél vonják,ami persze még úgy is combos.+ minden egyes pénzmozgáskor a tranzakció díjai.
Ezt kérlek forintosítsd vagy százalékosítsd,mert így többnek látszik,holott elhanyagolható.
Találtunk olyan avivás szerződést,amelyben a Pplusz mozgatásáért nem tüntetnek föl költséget, ám ha mégis van,a max költség akkor is csak 4500HUF,ha milliárdok vándorolnak is.(Dr M,majd utána néz,ha pontosítani akar,mert ebben(is) slendriás vagyok,de valamikor kimásolt számokat írtam ide-hát keressétek)
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest