Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz
azigazforest #3560 üzenetére
Úgy látom,hogy nem olvasok el minden hozzászólást,mert ez elkerülte a figyelmemet.
+ pont egy itt a fórumon vitatott összeg. Ennek rejtettsége abban áll, hogy vételi és eladási árfolyam különbségét nem költségként kell feltüntetni, csak egyszerűen van és kész. amikor adsz, 5%-al olcsóbban adsz, mint ahogy hozzájutsz a másikhoz. Széltoló szerint ez nála nincs, de én már hiszek neki ( talán
)
Ez a kérdés az Uniqánál ,erült föl és felelősségem teljes tudatában kijelenthetem,hogy én nem tapasztaltam ilyen sarcot, mert ha volna,akkor mínuszban kéne lennem vastagon,de nem.:-)(itt eget rengető hozamról sem számolhatok be)
Az aviva RENDSZERESÉN valóban ennyi az eladás-vásárlás,de azt csak minden befizetésnél vonják,ami persze még úgy is combos.+ minden egyes pénzmozgáskor a tranzakció díjai.
Ezt kérlek forintosítsd vagy százalékosítsd,mert így többnek látszik,holott elhanyagolható.
Találtunk olyan avivás szerződést,amelyben a Pplusz mozgatásáért nem tüntetnek föl költséget, ám ha mégis van,a max költség akkor is csak 4500HUF,ha milliárdok vándorolnak is.(Dr M,majd utána néz,ha pontosítani akar,mert ebben(is) slendriás vagyok,de valamikor kimásolt számokat írtam ide-hát keressétek)
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest