Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Pedig azok a jók.
-
Soderes
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Avval nincs baj, hogy körökre osztott. A legtöbb rpg ilyen.
-
Ez igazából az első Mad Max, csak játékban!
-
tntmax
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
http://www.kjkonline.atw.hu/
-
- = Zk = -
félisten
körökre osztott?!.. .fszom
azt anno KJK könyvekben még elviseltem... de ingame már annyira nem
-
KJ82
senior tag
Nekem az ATOM RPG jött be nagyon, a maga 80-as évekbeli Szovjetúniót idéző világával.
-
Soderes
senior tag
Nézegettem én is. Nagyon ígéretesnek tűnt és volna erre a műfajra igény. Elsiették a fejlesztők a kiadást és gyakorlatilag a fél játékot újra kell írniuk. Így már persze nem érdekel. Kár érte egyébként.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon vártam a játékot a cikkben is említette aussie Fallout vibe miatt, de aztán a megjelenés eltolása után lankadt az érdeklődésem, amit aztán a játék és a fejlesztők sem akartak fenntartani.
Olyannyira nem, hogy fel voltam iratkozva q hírlevelükre és egy árva üzi nem jött arról, hogy megjelent a játékuk. Aztán mikor láttam, hogy kidobták és elkezdtem olvasgatni róla végképp elment a kedvem tőle. Talán egy nagyobb leárazásban rápróbálok, de most amúgy is tele a crpg zsáner jobbnál jobb címekkel, szóval ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.