- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
És tényleg létezik. Ez durva, nálunk a panelban a horganyzott vascsövet is lecserélték, pedig teljesen rendben volt. Akkor biztos a kora szociban vagy előtte rakhatták, mert a kései szoci kedvelt anyaga volt a horganyzott vascső. Vagy még régebben, ezeket biztos ólommal forrasztották össze, lehet még a 2.VH előttiek.
-
Tasunkó
őstag
Ha kiengedsz valamennyit, jó eséllyel azt a vizet engeded ki, ami a nem ólom csövekben van, mert elméletileg a vastagabb csövek lehetnek ólomból. 7mm es ólom lapból majdnemhogy kézzel letéphetsz egy darabot, de amin menet van az nemigen ólom, mivel a 3/4-es ólommenet az annyit tart mint a sütemény-menet. Más kérdés hogy a vascsövekből szokott rozsdás víz jönni a bevonat ellenére, és az a rozsda megmérve ki tudja mivel gazdagítja a vizet.
-
Tasunkó
őstag
Ez speciel nem összeesküvés elmélet generátor, több Rómáról szóló történelemkönyben is megemlítik...ugyanakkor fejben magam is kétkedve fogadtam,mint ahogy bármit a történelemből, és számoltam vele, hogy bizonyára benne vannak az alsóbb korcsoportok is, de nem tippeltem volna el egész 55-ig az tuti, és persze nem a múmiaecsetelőknek szóló belsős szakszlenget lapozgattam bevallom, és meglepett hogy sok római plebejus megélhette az ólomlakodalmat.
-
Tasunkó
őstag
A kapitalizmusban az ólom akkor mérgező ha az átlagéletkort a nyugdíjkorhatár alá csökkenti. Az ókori Rómában az átlegéletkor 36-42 év volt, az ólom miatti halálozás ott különösen irigylésre méltó életkort jelentett. A lepra, tífusz, sebláz, esetleg gyilkos galóca vagy lényegében bármi megelőzte a vízben lévő ólmot.
-
Tasunkó
őstag
Hol kell elképzelni azokat az ólomcsöveket? A földben a nagy csövek amin a víz megy? Mert ezek a sima vízcsövek futtatva vannak csak vékony rétegben valamivel, amit cinknek mondanak, de egyébként vascsövek. Az ólomcső is csak futtatva lehet ólommal valószínűleg, mert ólomból nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest