- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
damatic
tag
Egy BOSE valóban nem ér annyit, amennyibe kerül. Persze. Mert lecsupaszítva sokan csak azt nézik, hogy egy terméket mennyiért lehet előállítani, és valóban a BOSE termékeit olcsóbban is elő lehetne állítani.
DE!
A BOSE mit gondoltok mennyit költ fejlesztésre, mielőtt egy olyan minőséget kitesz a piacra, amely megérdemli, hogy rábiggyesszék a logot?
Volt szerencsém hallgatni 1-2 BOSE cuccot: Szegeden úgy 5 éve játszott a színház és egy pub közötti szabad téren egy jazz-pop együttes. 5 percig kerestem, hogy hol vannak a szélessávú és a mélynyomó ládák, de csak két olyan kontrol-féle dobozt láttam a zenekar mellett egy-egy állványon. Közelebb mentem, megnéztem, hogy milyenek ezek az ET fejhez hasonlító valamik. Mit gondoltok?
Még egy adalék:
Ha egy diszkót szeretne valaki hangosítani BOSE falakkal, akkor kimennek a cég szakemberei, és az egészet megtervezik teljesítményestül, hangnyelő falburkolatostul tokkal, vonóval. Eredmény: Hibátlan, torzításmentes, hallást nem károsító HIFI(!) hangzás koncertteljesítményen a táncparketten, tőle öt méterre meg kérheted a koktélt úgy, hogy nem kell ordítanod, sőt...
Ez a BOSE, meg még sok minden, és ezt kell megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest