Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
damatic
tag
Egy BOSE valóban nem ér annyit, amennyibe kerül. Persze. Mert lecsupaszítva sokan csak azt nézik, hogy egy terméket mennyiért lehet előállítani, és valóban a BOSE termékeit olcsóbban is elő lehetne állítani.
DE!
A BOSE mit gondoltok mennyit költ fejlesztésre, mielőtt egy olyan minőséget kitesz a piacra, amely megérdemli, hogy rábiggyesszék a logot?
Volt szerencsém hallgatni 1-2 BOSE cuccot: Szegeden úgy 5 éve játszott a színház és egy pub közötti szabad téren egy jazz-pop együttes. 5 percig kerestem, hogy hol vannak a szélessávú és a mélynyomó ládák, de csak két olyan kontrol-féle dobozt láttam a zenekar mellett egy-egy állványon. Közelebb mentem, megnéztem, hogy milyenek ezek az ET fejhez hasonlító valamik. Mit gondoltok?
Még egy adalék:
Ha egy diszkót szeretne valaki hangosítani BOSE falakkal, akkor kimennek a cég szakemberei, és az egészet megtervezik teljesítményestül, hangnyelő falburkolatostul tokkal, vonóval. Eredmény: Hibátlan, torzításmentes, hallást nem károsító HIFI(!) hangzás koncertteljesítményen a táncparketten, tőle öt méterre meg kérheted a koktélt úgy, hogy nem kell ordítanod, sőt...
Ez a BOSE, meg még sok minden, és ezt kell megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest