Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Szia, én is folyamatosan szenvedek ezzel a játékkal, de minden más tökéletesen megy. Crash-em se volt amíg ment, a többieket folyamat kidobálja... A társaknak szépen lefrissíti, nekem nem. Sem az epic, sem a steam, mert már arra is megvan. Azt hittük ez megoldja, de nem. Még 1-2 napja volt egy steam-es felhasználó aki megoldotta ezt a problémát, de most az új patch-el eltűnt a bejegyzése. 1 hete mielőtt megtaláltam, itthon 5 órát szenvedtem a probléma megoldással, minden újra van már telepítve, de természetesen semmi. Most hajnal óta 2 órája próbálkozom, de most már elengedem. Nehogy már én matekozzak rajta, gusztustalan lett ez a játékipar.
Ja és azt elfelejtettem, hogy a supportokkal már egy csomó ideje levelezek, hajtjuk a semmit. Az epic-től elküldtek a 2k-hez, onnan a gearbox felé mutogatnak, de minden második nap egy másik ügynök írja le ugyanazt. Globális probléma, ezrek szenvednek miatta, mégsem ismerik el.
Kiadják a játékokat félkészen, (early) még fizess is érte, jó ha csak a felét elkészítik (act 1-2) mert a többit ráérnek majd később, de inkább belefoglalják dlc-be mert azért is fizettetnek inkább. Ha valaki szóvá teszi, meg vannak sértődve.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest