Hirdetés
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Szerintem tevedsz.
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltamBod Unique Ability All-Arounder makes the Weapon that counts a Shotgun, AR, SMG, Sniper & Pistol., giving access to all ammo pools. It is considered one of the strongest weapons in the entire game.
Azt hogy mas fegyver tuzsebesseget is atveszi azt nem irja sehol.Igazabol az enyem is csak akkor taltosodott meg amikor atcsereltem az enhancement modot erre
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltam
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg