Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is nyúztam majdnem 3 évig egy 3060 Ti-t de már az én relatív alacsony felbontásomon is kezdett elfogyni pláne UE 5 játékok alatt az utóbbi 1+ évben.
Amikor megláttam, hogy UE 5 alatt lesz ez a rész és azon felül open world is lesz na akkor mondom itt gép fejlesztés lesz és elébe mentem a dolgoknak mert ez könyvelhető volt.BL 3-at több 100 órán keresztül játszottam egy RX 570-el akkoriban és az alap játék még csak csak vállalható volt medium-high grafon de amint bejött a Maliwan Raid aztán utána a Guardian Raid na ott már összeszarta magát és néha még 30 FPS-t sem tudott meg már majdnem le akart crashelni a játék. 'Guardian Raid végén pláne..'
Most meg úgy voltam vele, hogy nem szeretnék meg egy ilyen necces élményt. Így is azért kíváncsi leszek, hogy end game szinten egy fullos buildel mennyire fogja levágni a teljesítményt mert inkább az a mérvadó szerintem. 'Max majd lejjebb veszek pár dolgot ha kell'
Karakterek ja most kicsit máshogy vannak mert én pl mindig Siren-el játszok de most ez a Siren nem olyan mint általában szokott lenni.
Aki most a dedikált elemental kari az Harlowe és én vele is kezdtem mert nekem azok a karik a kedvenceim.
Vex majd talán a második karim lesz.Mini map az ja elég megosztó volt már megjelenés előtt is amikor kiderült, hogy nem lesz,
Viszont aszonta Randy az egyik ilyen developer interview-be hogy még várnak a megjelenésre illetve a visszajelzésekre mert nyitottak rá hogy esetleg később visszarakják valamilyen formában.Se most se régen nem volt ez Cell shaded hanem kézzel rajzolt.
Ha már piszkálódni akarunk..
Mondták megjelenés előtt, hogy senki ne várjon csodát a teljesítménytől meg eleve UE 5-től mit lehetett várni kb pont ezt.
Én pont ez a motor miatt fejlesztettem gépet mert egyik sem fog sokkal jobban futni, megjegyzem Witcher 4 is ez alatt lesz szal attól sem kell majd csodát várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest