Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Nekem is tervben van egy videokari csere (5070TI a kiszemelt), de azért bízom benne, hogy hegesztenek még rajta, tekintettel arra, hogy elég vegyes emiatt a fogadtatása.
Felraktam az új nvidia drivert, ezzel már vmivel jobban fut, de még nem teljesen az igazi. Vannak területek, ahol egész tűrhetően fut, de néhol meg továbbra is darabos.
Kari választásnál kicsit bajban voltam, mert a BL3 esetén jóval egyértelműbb volt, hogy melyik milyen irányban erős - sikerült is egy hozzám elég távol állót választanom, de teszt jelleggel most jó lesz.
Térképet néztétek? Egészen elképesztő a bejárható terület mérete:
Így 5-6 óra game után azt kell mondjam, a gunplay nagyon jó (ha jobban futna, még jobb lenne), a világ is nagyon BL-es, viszont a kezdeti fegyverek borzalmasak. LVL 14-ig a Jacobs és Maliwan fegyok tűntek a legerősebbnek, míg a Teidore, meg az új charge-olósok elég gyengék (kivéve a Sniperek).
A játék szerintem sokkal nehezebb, mint a régi részekben. Jobban oda kell figyelni, mert pillanatok alatt bedarálnak.
Negatívom talán még a minimap hiánya - sokszor fingom sincs épp merre járok, és nehezen tudom belőni épp merről jöttem és merre haladok. A BL3 térkép rendszere egyébként nekem jobban bejött (hogy darabokra voltak felosztva), így elsőre nekem kissé túlzsúfolt az egész, de lehet később megszokom.
Nálam így fest a game, és bár kár, hogy nem tudom feljebb tornászni a grafot, de azért oleden így is lenyűgöző tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest