-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én rough rider helyett bee-t használtam, rögtön a minionök előtt levettem 25-30%-ot róla. ezért merült fel, hogy jóval magasabb szintről esetleg ki lehet fektetni.
próbálkoztam a minionök mellett is lőni, de nem nagyon akart összeállni, hogy egyszerre mind a négy nyalogassa a sebeit, ezért inkább lelőttem hármat. az botrány sokáig tartott, aztán utána már nem volt nehéz.@Habugi: engem nem zavar, ha utána jönnek - ha már eldobta a lootot, akkor felőlem garázdálkodjanak nyugodtan

Master Gee-hez meg robotnak kell lenni, komolyan. gunzerkerrel amúgy nem nehéz, a melee override-dal kitűnően helyre lehet tenni, de ha egy kukacot elrontok, akkor borul az egész. és az az istentelen mennyiségű health...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest