Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
MARV6969
üzenetére
Szvsz ez inkább akkor jó, ha nem olyan karakterrel kezdesz bele, amivel már az összes küldetést megcsináltad. Én pl a gunzival tolom legtöbbet, de UVHM-ben szinte csak a főszálat csináltam meg vele, így most tele vagyok küldetésekkel, amik igazodnak a szintemhez., így van értelme megcsinálni őket.
Az új történeti szál tényleg vékony lett.
A magasabb szintű ellenfelekről pedig annyit, hogy nemrég betársultam BomieBoogie mellé, ahol 69-es volt a host. Persze kicsit durva volt, de nem éreztem azt a 67-70-es ellenek esetén sem, hogy feleslegesen nyomkodom az egeret. Jó volt egy kis aprítás, ahol estünk-keltünk sorra.
Ha meglesz a 72, kíváncsi leszek a további skálázódásra. Lehet érdemes lenne meghagyni a még fel nem vett küldiket is, hogy legyen motiváció is.
Összességében nem mondom, hogy eldobtam a hajamat a tartalomtól, de azt a 700 Ft-ot nagyobb hülyeségre is el tudtam volna szórni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest