- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Tápos kibeszélő offtopik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legnagyobb bajom a balansz résszel volt/van, nincsenek célzási nehézségeim.
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.
Egyébként tudnátok ajánlani vmi jó buildet a két fenti karakternek? Őt inkább olyan érdekli amiben a robot dominál, ha va egyáltalán olyan. Nekem mint sirennek igazából mindegy, a lényeg, hogy jól kiegészítse a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- SSD kibeszélő
- Crimson Desert
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.