Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
P-SZ-S
aktív tag
megoldódott, valószínűleg a kiszerelésnél sérült meg a dvd meghajtó, beszereltem egy másikat és most megy. Hogy lehet itt PH-n témát zárni?
-
P-SZ-S
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, egy ilyen konfiguráció mellett:
* Asus M2N alaplap (0902-es Bios)
* 1GB ddr2 RAM
* Ati 256mb videókártya
* 400w tápOtt az első nehézség hogy csak 1db IDE csatlakozó van a lapon, így arra kötöttem egy 120GB-os hdd-t rajta egy hibás windowsal (hiányzó Ntldr) majd a kábel második részét egy tesztelt és működő DVD meghajtóra csatlakoztattam.
Biosban: Primaey master a HDD, primary slave a DVD.
Bootolni beállítottam hogy először a dvdről menjen, utána a hdd-ről, végül hogy csak a dvd-ről. A probléma az hogy a meghajtó (amit hansúlyoznák hogy működik) , még be se hajlandó pörgetni a lemezt, csak kapom az üzeneteket hogy tegyem be a bootolásra alkalmas eszközt és nyomjak le egy billentyűt, de a behelyezett cd-re nem reagál. természetesen a cd is tesztelt, már máshol használtam, de kipróbáltam egy másik lemezzel és azzal se működött.
Valahogy el tudnám érni hogy bebootoljak a lemezről és feltegyem a hdd-re az xp-t.?Előre is köszönöm a segítségeteket.
Aktív témák
- Sandisk 1TB SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest